Her bryter hun ut i gråt

- Jeg følte meg som en byrde, sier Vibeke Klemetsen.

<strong>BRØT UT I TÅRER:</strong> Smertene gjorde at Klemetsen begynte å gråte. Foto: TVNorge
BRØT UT I TÅRER: Smertene gjorde at Klemetsen begynte å gråte. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Vibeke Klemetsen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Da Vibeke Klemetsen deltok under innspillingen av «71 grader nord» bar hun på et kommende barn. På vei opp mot fjelltoppen Kalven slet hun med sterke smerter grunnet et kjøttsår på hælen, og måtte ty til tårene.

- Jeg synes det var litt tidlig å grine, men jeg skylder på hormonene. Som gravid blir man jo hormonell og emosjonell, men jeg hadde håpet jeg ikke skulle være førstemann til å gjøre det, sier Klemetsen til Seoghør.no.

Følelsen av å hindre de andre på laget var vanskelig å svelge for den tidligere Extra-programlederen.

- Det at jeg var gravid og sårbar gjorde at jeg følte veldig på det. Det var vanskelig fordi vi var et lag, og jeg følte meg som en byrde. Jeg ønsket ikke å hindre gruppa.

Klemetsen hadde tidligere slitt med en skade i ryggen, og fryktet bekkenløsning på vei opp mot fjelltoppen.

- Jeg hadde gått i to dager i helt nye sko, og trodde jeg hadde teipet godt nok. Men med så tung sekk og med stegjern, kom alt trykket i hælen. Det forplantet seg opp i hoftene. For en stund siden hadde jeg et brudd i bekkenbenet, og jeg fryktet jeg kunne få bekkenløsning, sier hun til Seoghør.no.

Kun dager før premieren av «71 grader nord» kom lille India Leona til verden. Den første tiden etter fødselen har bydd på flere problemer enn det Klemetsen hadde håpet på.

- Alt står bra til hjemme. De siste dagene har derimot vært litt uheldige. Samboeren min har ligget syk med lungebetennelse, og med et nyfødt barn og en aktiv toåring, har jeg hatt hendene fulle. Det har vært hektisk.

«71 grader nord» ser du mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er hun blitt mamma igjen[obj:media:10837]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer