<strong>TÅRENE KOM:</strong> - Jeg ble bare så nervøs og stresset, sier Tomine Harket om hvorfor hun begynte å gråte. Foto: NRK
TÅRENE KOM: - Jeg ble bare så nervøs og stresset, sier Tomine Harket om hvorfor hun begynte å gråte. Foto: NRK Vis mer

Her bryter hun ut i gråt på TV

- Nå vil jeg bare hjem, sier Tomine Harket. Nå forklarer hun hvorfor hun begynte å gråte.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Tomine Harket nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gikk den andre delfinalen i MGP fra Nordlandshallen i Bodø av stabelen. Venke Knutson (31) ble regnet som favoritten før det direktesendte TV-showet med låta "Jealous Cause I Love You", men Venke måtte, sammen med Heine Totland, ta til takke med en plass i "Sistesjansen", som avholdes i Sarpsborg 30. januar.

Direkte til finalen gikk nemlig Alexander Stenerud og Maria Arredondo.

En av dem som håpefulle artistene som ga jernet for en finaleplass, var Morten Harkets datter, Tomine (16). Og da spenningen nådde sitt høydepunkt, klarte ikke den ellers så blide jenta å holde inne med den lenger. Ut strømmet nemlig tårene foran cirka en million seere.

Det legger hun heller ikke skjul på i etterkant.

- Tårene bare kom, sånt skjer jo. Nå vil jeg bare hjem, sier Tomine til Seher.no i minuttene etter at showet i Bodø er avsluttet.

- Hvorfor begynte du å gråte?

- Det vet jeg ikke i det hele tatt. Jeg ble bare så nervøs og stresset, sier hun.

Tomine er mildt sagt en ung jente, og har drøssevis av nye sjanser senere i livet. Selv tror hun kanskje også hun vet svaret på hvorfor det gikk som det gikk.

- Kanskje låta var feil for Melodi Grand Prix. Jeg håper i hvert fall at folk hører på den fremover også, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til Grand Prix

Seher.no videointervjuet med Tomine Harket her:


[obj:media:8303]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer