TOK TIL TÅRENE: - Vi gruppene har jo vært sammen hele veien, så vi har jo fått... Nei jeg begynner å skrike av dette. Jeg synes ikke det er noe artig. Det er nordlandsguttene liksom, forteller Julie og Lisa i "The Johnsen Sisters om skuffelsen om at  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TOK TIL TÅRENE: - Vi gruppene har jo vært sammen hele veien, så vi har jo fått... Nei jeg begynner å skrike av dette. Jeg synes ikke det er noe artig. Det er nordlandsguttene liksom, forteller Julie og Lisa i "The Johnsen Sisters om skuffelsen om at Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her bryter hun sammen

- Jeg begynner å skrike av dette, medgir Julie i "The Johnsen Sisters".

Se det tårevåte videointervjuet med Julie og Lisa fra "The Johnsen Sisters" nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag gikk den tredje finalesendingen i årets "X Factor" av stabelen, og det var de fir guttene i "No Name - No Fame" som måtte ta den tunge turen ut av TV 2-programmet.

I den første live-sendingen var det en annen gruppe, "Reaching Horizons", som måtte si takk for seg, dermed har dommeren Mira Craig bare to innslag igjen å forholde seg til. Én av dem er "The Johnsen Sisters, som tok "No Name - No Fame"-exiten svært tungt fredag kveld.

Julie (25) og Lisa Tverrå Johnsen (21) synes nemlig det var langt fra fortjent at de fire moroklumpene røk ut.

- Jeg synes det stinket hest. Vi er veldig glade i de guttene, for å si det sånn, forteller Lisa til Seher.no.

Lisa får støtte av søsteren, som midt i intervjuet ikke klarer å kjempe mot tårene som kommer smygende.

- Vi gruppene har jo vært sammen hele veien, så vi har jo fått... Nei jeg begynner å skrike av dette. Jeg synes ikke det er noe artig. Det er nordlandsguttene liksom. Det blir litt tomt, tror jeg. Der var helt jævlig. Vi visste at "No Name - No Fame" eller "Shackles" kom til å ryke, jeg holdt på å dø, sier en gråtkvalt Julie.

Mira Craig var under fredagens sending svært sint på dommerkollega Jan Fredrik Karlsen, etter at han ga alle de tre gruppe-innslagene negative tilbakemeldinger. Men etter sendingen var "The Johnsen Sisters" mest opptatt av sine gode venner, som altså er ute av programmet.

- Vi har vært mye sammen med dem, vi har hjulpet hverandre, sett på hverandre, gitt hverandre råd og hentet masse støtte i dem. Dessuten har vi samme humor, og hatt det veldig fint sammen med dem. Det er trist, mener Lisa, som har stor sympati for Mira - som måtte velge og vrake blant håpefulle i sin egen kategori.

- Vi er veldig glad for at vi ikke stod i hennes sko, det er vi helt jævlig glad for! Når man vet at hun er kjempeglad i guttene hun også, og måtte velge parti mellom to grupper du selv er veldig glad i - det er ikke bare-bare. Vi så at hun slet. Hun hadde det ikke artig.

- Nå er dere bare to jenter igjen, hva gjør det med konkurransen for deres del?

- Jeg vet ikke om det gjør så mye for konkurransen, konkurransen er for oss litt "der ute". Men vi blir jo uten noen som vi er vant til å søke litt støtte i. Og nå blir det veldig mange jenter, det er jo koselig når det er mange gutter med også. Men vi er jo gode venner alle sammen, forteller de to Mosjøen-jentene til Seher.-no.

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg har det tyngre enn deg, Jan Fredrik! 

Se det tårevåte videointervjuet med Julie og Lisa fra "The Johnsen Sisters" her:[obj:media:8126]