SYNLIGE BLÅMERKER: Tila Tequila hadde kraftige blåmerker på armene, etter krangelen med eks-kjæresten Shawnee Merriman. Hun hevder han "ristet henne som en tøydukke". Foto: All Over Press
SYNLIGE BLÅMERKER: Tila Tequila hadde kraftige blåmerker på armene, etter krangelen med eks-kjæresten Shawnee Merriman. Hun hevder han "ristet henne som en tøydukke". Foto: All Over PressVis mer

Her bryter hun sammen

Den snøvlende TV-stjernen skjelte ut eks-kjæresten, mens hun kledde seg splitter naken foran seerne...

SEHER.NO: MTV-stjernen Tila Tequila (28) - best kjent for sine sjekkeprogram "A shot at love" - har hatt en tøff tid etter at hun i september måtte fraktes på sykehus etter en krangel med sin daværende kjæreste.


Tirsdag raste Tila i retten om at hun hadde blitt "ristet som en tøydukke" av NFL-stjernen Shawne Merriman, noe som var grunnen til de synlige blåmerkene på armene hennes.

Og torsdag fortsatte tiraden foran tusenvis av fans på internett. Men skjellsordene mot eks-kjæresten var ikke det som overrasket tilhengerne mest...

Via et webkamera på soverommet, poserte en snøvlende Tila splitter naken, samtidig som hun kalte eks-kjæresten "konemishandler".

- Jeg bryr meg ikke en dritt om hva folk tenker. Jeg ble født naken, sier en tydelig groggy Tila til kameraet.

Både Tilas fans og egne talsmnenn frykter nå at traumene i etterkant av dramaet med eks-kjæresten er i ferd med å ødelegge livet hennes.

- Noe er galt med henne. Husbråk-episoden kan føre til at hun havner utfor stupet, sier Tilas advokat Cyrus Nownejad til nettstedet TMZ.com.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Han ristet meg som en tøydukke