Her bryter hun sammen på TV

- Det ble bare så mye, alt eksploderte helt, sier «Gullungene»-deltageren...

<strong>BRØT SAMMEN:</strong> Det å delta i «Gullungene» viste seg å være en tøffere utfordring enn det Sara Nicole hadde sett for seg. Da hun fikk vite at hun gjorde det dårligst i deltagernes første jobb, ble det for mye for 18-åringen. Foto: TVNorge
BRØT SAMMEN: Det å delta i «Gullungene» viste seg å være en tøffere utfordring enn det Sara Nicole hadde sett for seg. Da hun fikk vite at hun gjorde det dårligst i deltagernes første jobb, ble det for mye for 18-åringen. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag var det premiere på den nye serien «Gullungene» på TVNorge, hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen. Sara Nicole (18) fra Oslo er en av deltagerne.

- Jenter fortjener penger. Hva skulle verden gjort uten oss? Ingen hadde klart seg uten kvinner, ikke sant. Så jeg synes vi fortjener alt, sa Sara Nicole i premiereepisoden.

De er vant til å få viljen sin, de er ikke vant til å jobbe eller bidra til fellesskapet. Ingen av de seks «gullungene» har noen gang stått på egne bein eller hatt en skikkelig jobb. I første episode må de tre inn i en ny jobb på Nordre Lindeberg gård. Der trivdes Sara Nicole dårlig.

- Det å måtte stå opp så utrolig tidlig og fjerne møkk fra bakenden på kuene var verst. Du kan stille meg opp mot en vegg og true med å skyte meg, men jeg kommer aldri mer til å jobbe på noen gård. Meg og gård... det går bare ikke! forteller hun til Seher.no om gårdsjobbingen.

I torsdagens episode ble det klart at det var Sara Nicole som har gjort det dårligst i foreldrenes øyne, og 18-åringens mor fikk i oppgave å fortelle henne dette.

- Du er den dårigste. Jeg er ikke overrrasket. Det er min Sara. Jeg skjønner at det var vanskelig for deg å jobbe på gård og fjerne møkk. Men du kunne prøvd littegrann. Jobbe litt på kjøkkenet, vært venner med alle, sa moren.

18-åringen reagerte med å bryte ut i gråt, og hulket «det er vanskelig å være her, jeg har ikke lyst å være her». 

Til Seher.no forklarer hun at sammenbruddet skyldtes at det rett og slett ble så mye å takle på kort tid.

- Det hadde bygget seg veldig opp de par første dagene. Den første episoden går egentlig over flere dager, så da jeg hadde sammenbruddet hadde vi vært i huset og blitt filmet noen dager allerede. 
 
- Og vi fikk ikke ha TV, mobil, musikk eller internett, og jeg hadde ikke sett mamma eller valpen min på mange dager... Alt bare eksploderte helt. Du kan tenke deg hvor vanskelig det er når man er vant til å ha Facebook, og så plutselig være uten - herregud! forklarer hun til Seher.no

Sara Nicole følte at hun skuffet både seg selv og moren da hun gjorde en så dårlig jobb på gården. Hun innrømmer at det å se moren skuffet også var vanskelig.

Hele erfaringen var tydeligvis en utfordring for 18-åringen, som avslører at hun brukte omtrent to uker på å komme seg etter innspillingen. Men så kom hun seg inn i hverdagslivet igjen, og hun har til og med begynt å lage sin egen mat!

Hvordan blir det å se seg selv gråte på TV?

- Det blir vel litt flaut. Så jeg er spent, men også litt nervøs. Det er ikke mange som har sett meg gråte. Og det blir spesielt å se seg selv fra en helt annen synsvinkel og i en så uvant setting, sier hun til Seher.no.

Sara Nicole markerer første episode av «Gullungene» sammen med tre gode venninner, kyllingmiddag og muffins - som hun selv har lagd. Og så blir det spretting av sjampisen, selvsagt!

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30.. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Max Manus' venn forsvarer «Paradise Hotel»-ungdommene  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer