Her bryter hun sammen i tårer

- Det har hendt at jeg har hatt litt angst, innrømmer Marion Ravn.

FÅR ANGST: - Jeg glemmer liksom at kameraene er der, jeg lever i min egen «X Faktor»-boble. Det har hendt at jeg har hatt litt angst etterpå, og tenkt «Herregud, hva var det jeg gjorde?», forteller Marion Ravn til Seher.no.  Foto: TV 2
FÅR ANGST: - Jeg glemmer liksom at kameraene er der, jeg lever i min egen «X Faktor»-boble. Det har hendt at jeg har hatt litt angst etterpå, og tenkt «Herregud, hva var det jeg gjorde?», forteller Marion Ravn til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Se videointervjuet med Marion Ravn og Jan Fredrik Karlsen nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): 3. september braker det løs med en ny runde av «X Faktor» på TV 2. I fjor var det Jan Fredrik Karlsen, som sammen med Mira Craig og Peter Peters, utgjorde dommerpanelet - i år er Peters og Craig byttet ut med Marion Ravn, Elisabeth Andreassen og Klaus Solstad.

Og da Seher.no møter Marion og Jan Fredrik i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen, legger de to ikke skjul på at årets «X Faktor» har bydd på enkelte store utfordringer.

- Det er veldig berg og dalbane med meg på audition, og det ser man jo på det klippet. Det er alt fra grining til at jeg ler meg ihjel. Jeg glemmer liksom at kameraene er der, jeg lever i min egen «X Faktor»-boble. Det har hendt at jeg har hatt litt angst etterpå, og tenkt «Herregud, hva var det jeg gjorde?», forteller Marion Ravn til Seher.no.

Den unge, norske artisten legger ikke skjul på at én gang brast skikkelig sammen i gråt.

- Jeg gråt skikkelig på bergensaudition. Nå har vi jo kommet ned til de 12 finalistene, og det er ganske hardt å gå helt ned til 12 - for mange er veldig flinke. Så det har vært litt tårer på veien der også, sier 26-åringen, som ikke ønsker å røpe alt for mye hva det hele dreide seg om.

- Jeg kan ikke snakke generelt om en deltager, man får vente og se det på TV...

«X Faktor» ble i fjor kanskje ikke helt den suksessen man hadde håpet på fra TV 2-hold. I høst får vi altså svaret på om kanalen klarer å løfte programmet til et nytt nivå, med en høyere seerskare. Jan Fredrik Karlsen har i hvert fall gjort sitt - blant annet ved selv å gråte i strie strømmer på TV-skjermen.

- Du gråter vel ikke, Jan Fredrik?

- Jo, jo. Men under den bergenauditionen hadde vi holdt på hele dagen. Og så kommer det en inn som vi synes at synger helt fantastisk. To av de andre - jeg skal ikke nevne navn - var uenig med oss. Jeg ble så rørt av det som skjedde - og av at Marion - ble rørt, at jeg også begynte å grine, avslører Jan Fredrik.

Dermed var det gjort.

- Vi var et eget sippekor på hjørnet. Vi bare gråt og gråt, og klarte ikke si noe, innrømmer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Føler seg stygg uten trening 

Se videointervjuet med Marion Ravn og Jan Fredrik Karlsen her:[obj:media:8828]