Her bryter hun sammen foran kamera

- Jeg visste ikke jeg var så avhengig.

SEOGHØR.NO: Etter at Christer Falck kom inn som programleder i «Paradise Hotel», og «Robinson-uka» ble innført, er det enkelte som har tilpasset seg overgangen bedre enn andre.

For Aurora Gude (21) har uken ikke akkurat stått til forventningene. Mangelen på nikotin driver henne til vanvidd, og ord som «grusomt», «sinnssyk», «psykiatrisk avdeling», og «nervøst sammenbrudd» kommer frem.

TAKLET RØYKMANGELEN DÅRLIG: Aurora Gude sier hun ikke visste hun var så avhengig av nikotin som hun faktisk var. På Paradise Hotel fikk hun et sammenbrudd da sigarettene uteble. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
TAKLET RØYKMANGELEN DÅRLIG: Aurora Gude sier hun ikke visste hun var så avhengig av nikotin som hun faktisk var. På Paradise Hotel fikk hun et sammenbrudd da sigarettene uteble. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Det var helt forferdelig. Det er litt rart, fordi når jeg er hjemme røyker jeg ikke. Da snuser jeg. Men jeg fikk et sammenbrudd, der jeg lo og gråt om hverandre. Hadde noen der inne hatt røyk, hadde jeg gått og stjålet det fra dem uten å blunke, sier Gude til Seoghør.no.

Hun antar hun har røkt omkring tolv sigaretter daglig under oppholdet på «Paradise Hotel». Under «Robinson-uka» ble det ingen. Og deltageren lot seg overraske over hvor avhengig hun faktisk var.

- Jeg ble veldig overrasket. Jeg klarte å holde ut det meste, og klarte å takle mangelen på sminke. Men den nikotinavhengigheten tok meg.

Enkelte av deltagerne inne på hotellet har latt seg irritere over Gudes mange irritasjonsutbrudd. Selv sier hun at hun liker å sette ord på problemene sine, men at det hele er mest humoristisk ment.

- Jeg liker å klage. Har jeg et problem, liker jeg å sette ord på det. Men jeg føler jeg gjør det på en humoristisk måte, forteller hun til Seoghør.no.

Se sammenbruddet i videospilleren øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Se hvem som plutselig ble Paradise-programleder!