SUR: Asia Argento benyttet ventetiden i Cannes til å vise finger til publikum. Nå får hun kjeft for sin upassende oppførsel.  Foto: DLM Press/Fame Flynet
SUR: Asia Argento benyttet ventetiden i Cannes til å vise finger til publikum. Nå får hun kjeft for sin upassende oppførsel. Foto: DLM Press/Fame Flynet Vis mer

Her bryter hun «Cannes-koden»

- Gud tilgi meg for ting jeg ikke skjønner, beklager den italienske skuespilleren Asia Argento.

Publisert
SEOGHØR.NO: I to uker har verdens største stjerner kastet glans over filmfestivalen i Cannes. Skuespillere og regissører stråler på den røde løperen i de vakreste designkjoler og poserer for fotografene, men søndag ble idyllen brutt da Asia Argento (37) ankom sluttseremonien i Cannes. 

Da den italienske skuespilleren måtte vente i kø for å komme inn ble hun så irritert at hun brøt alle de uskrevne reglene for skikk og bruk under kjendisarrangementet. Asia viste finger og det pinlige øyeblikket ble fanget av flere hundre kameralinser.

- Hun gjør Cannes billig. For denne skuespilleren og regissøren handlet det mindre om glamour og mer om stygg oppførsel, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Avisen skriver at Argento heller burde gjort som Nicole Kidman og Uma Thurman som overvar den samme festen og ankom i stil mens de viste sine beste sider til de oppmøtte fotografene.

Asia la senere ut bilde der hun viser finger på Instagram og skriver «Gud tilgi meg for ting jeg ikke skjønner» og hashtagget «bitchdontkillmyvibe».

Hun angret tydeligvis ikke på stuntet og delte senere et bilde av en statue av en hånd som viser finger.

Italieneren er ikke den første som sjokkerer med sine upassende håndbevegelser. I februar viste Jennifer Lawrence fingeren til pressen rett etter å ha mottatt sin Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Popstjernen Alexandra Burke viste finger til fansen. En fornærmet Adele viste finger da talen hennes ble avbrutt under Brit Awards og Avril Lavigne kunne ikke motstå fristelsen da fotografene ble litt for pågående.

LES OGSÅ: Fylte yachten med supermodeller

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer