I STORSLAG: 63-åringen er i god form, og spiller rollen som bestemor i filmen "The Lovely Bones". Foto: All Over Press
I STORSLAG: 63-åringen er i god form, og spiller rollen som bestemor i filmen "The Lovely Bones". Foto: All Over PressVis mer

Her bryter hun alle regler

Slikt gjør man ikke på den røde løperen...

SEHER.NO: Tirsdag kveld var det klart for USA-premieren av filmen "The Lovely Bones", og den røde løperen var rullet ut ved Grauman's Chinese Theatre i Hollywood.

Susan Sarandon (63) raget i luften på sine høye hæler under verdenspremieren tidligere i London, men på "hjemmebane" gjorde hun en stor feil.

Skuespilleren hadde nemlig tatt på seg et par sko uten hæler, noe som blir ansett som et stort regelbrudd når det gjelder å gå på den røde løperen.

"Det hadde den uheldige effekten å gå skuespilleren til å se litt for lav ut, og klarte heller ikke å matche resten av hennes sexy look", skriver Daily Mail.

Dette førte også til at hennes sønn, Jack Robbins, var høy som et tårn i forhold til henne, da de viste seg fram sammen.

Filmen er spådd til å få en Oscar, noe Sarandon tidligere har fått. 63-åringen spiller rollen som bestemor i filmen, som handler om en ødelagt familie etter mordet på en ung pike.

Tidligere i år viste Sarandons datter, Eva Amurri (24), fram brystene sine i en episode av den populære serien "Californication". Det gjorde hun med morens velsignelse.

- Gjør det mens du er ung, skal Susan ha sagt til datteren ifølge PerezHilton.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mamma oppfordret meg til det