Her bryter «Hollywood»-Gunilla sammen

Når Gunilla Persson må ta endelig farvel med leiligheten sin i New York, blir det for mye for TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at Gunilla Persson (57) i «Svenske Hollywoodfruer» måtte flytte ut av leiligheten sin på Manhattan i New York.

I tirsdagens episode på TV3 får seerne følge TV-stjernens siste timer i leiligheten, etter at flyttefolkene har tatt med seg de siste tingene som skal fraktes til Gunillas hjem i L.A.

I drøye 25 år har Gunilla hatt leiligheten, der tenåringsdatteren Erika (13) ble født. Når tiden kommer for å ta et endelig farvel med Manhattan-boligen, blir det for mye for 57-åringen.

- Nå kommer jeg til å lukke øynene og minnes, og vite at den er borte nå. At det er et annet menneske som bor i rommene mine. Det er ikke morsomt, sier Gunilla beveget i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELLE: Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund og Isabel Adrian er alle å se i den nye sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3.  Foto: TV3/LALA Studios/ Jasmine Thompson
TV-AKTUELLE: Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund og Isabel Adrian er alle å se i den nye sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Foto: TV3/LALA Studios/ Jasmine Thompson Vis mer

Tar til tårene

Den enslige ettbarnsmoren og datteren spiser et siste måltid sammen i leiligheten, bestående av take away-pizza og Cola Light. Gunilla prøver å holde en lystig tone, og tar en skål med Erika mens de sitter i en vinduskarm og spiser.

Se klippet der Gunilla bryter sammen i tårer øverst i saken.

Når den frittalende reality-stjernen - som er kjent for et kraftig temperament - skal fortelle om sitt lykkeligste minne fra New York-leiligheten, bryter hun sammen i tårer. Tydelig rørt minnes hun farens reaksjon da han fikk se panoramautsikten over Manhattan.

- Altså, jeg trenger ingen annen underholdning her. Det holder med... Det holder å bare stå her, og se ut, sier Gunilla Persson gråtkvalt.

FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Foto: TV3
FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Foto: TV3 Vis mer

Ifølge Expressen er luksusleiligheten en fireroms på 140 kvadratmeter. Leiligheten, som Gunilla leide fra 1991 til 2015, ligger i 36. etasje - noe som forklarer den flotte utsikten.

«Svenske Hollywoodfruer» - sendes på TV3 tirsdag klokken 20.30.

LES OGSÅ: Sønnen blokkerte Madonna på Instagram