AVBRØT SHOWET: Ne-Yo brøt ut i gråt og forlot showet etter en time da han torsdag spilte konsert i Manchester i Storbritannia.
AVBRØT SHOWET: Ne-Yo brøt ut i gråt og forlot showet etter en time da han torsdag spilte konsert i Manchester i Storbritannia.Vis mer

Her bryter han sammen på scenen

- Jeg gråt mer enn jeg hadde gjort på lang tid.

Se video av Ne-Yos utbrudd nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Popstjernen Ne-Yo (29) ble tvunget til å avbryte en konsert i Manchester etter kun en time torsdag, da han plutselig brøt sammen på scenen.

- Jeg er desverre ikke i stand til å fortsette sa "So Sick"-sangeren, mens tårene flommet.

På sin private blogg hevder artisten  - som blant annet har samarbeidet med den norske produsentduoen Stargate - at det er hardkjør over lang tid som tvang ham til å gå av scenen.

- Jeg har et problem med å ikke vite når jeg skal si at "nok er nok", og i går kveld i Manchester, sa kroppen min i fra for meg. Jeg gråt mer enn jeg har gjort i lang tid, uten å skamme meg i det hele tatt.

Ne-Yo slår også tilbake mot flere nettbloggere som har kritisert ham for ikke å oppføre seg som en mann etter utbruddet.

- Hvis den ene tingen du bryr deg om mer enn noe i verden er truet eller tatt fra deg, og dette ikke får deg til å vise følelser på en eller annen måte... Da sier jeg uten å skamme meg at du er en sterkere mann enn jeg.

- Og til bloggerne... Dra til helvete, avslutter artisten.

Ne-Yo skal ha fortsatt sin britiske turnè med konsert i Liverpool dagen etter torsdagens utbrudd.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Ny mann død etter Madonna-ulykke