BRØT REGLENE: Her sender Gunnar Pettersen en SMS under fredagens «Idol», selv om det ikke er lov å ha på mobiltelefonen under sending.  Foto: TV2
BRØT REGLENE: Her sender Gunnar Pettersen en SMS under fredagens «Idol», selv om det ikke er lov å ha på mobiltelefonen under sending. Foto: TV2 Vis mer

Her bryter han reglene på direkten

«Idol»-dommeren sende sms under fredagens sending.

Publisert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld ble Gunnar «Greve» Pettersen (29) tatt på fersken under «Idol»-sendingen på TV2. Rett før det ble klart at Henrik Mortensen (17) røk ut av «Idol», var nemlig talentdommeren ikke helt oppmerksom.

Da Ravi spurte Pettersen hvem han trodde måtte forlate programmet, satt han og skrev en SMS. Det er ikke lov å bruke mobiltelefon under TV2-sendingen, og dommeren brøt dermed reglene for åpent kamera.

- Jeg fant et smutthull i Idol-reglementet. Tidligere har de sagt «ingen mobiltelefoner på scenen», men idag sa de ikke det, så da tok jeg med meg telefonen og stemte for harde livet, sier Pettersen til Seher.no.

Stemte på Henrik
Under sending var dommeren spesielt streng mot Henrik, og påpekte flere ganger at han var den svakeste vokalisten i talentprogrammet. Allikevel var det Henrik Pettersen stemte videre. 

- Det står jeg 100 prosent inne for. Han er uten tvil den dårligste vokalisten blant de fire som sto igjen. Det viser at idol handler om langt mer enn sangstemmen. Det handler om å være en artist og ha formidlingsevne og ha noe som rører og engasjerer folk.

Håpet Vegard skulle ryke
I stedet for Henrik, ønsket Pettersen at Vegard Leite (19) skulle ryke ut av programmet.

- Jeg hadde håpet og trodd at Vegard skulle ryke. Jeg mener Henrik har en kvalitet som ikke Vegard har, og Vegard har en fantastisk stemme som ikke Henrik har. På dette punktet i konkurransen er det mye viktigere med det lille ekstra, X-faktoren som jeg mener Henrik har.

Neste fredag lover 29-åringen at han skal la mobilen ligge.

- Det blir ingen stemming neste gang, det kan jeg love.

TV2 hevder det hele var et forsøk på en spøk.

- Det var en gimmick at han skulle sende en SMS fra scenen, sier informasjonsansvarlig i «Idol» Bjarne Laastad.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva Gunnar Greve sier driter jeg i 
Se intervju med Gunnar Greve her!


[obj:media:10441]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer