TOK TIL TÅRENE: Christer Reiersøl knakk sammen da både Håkon Hustad og Audun Dromnes Sørseth måtte reise hjem fra Paradise Hotel. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Christer Reiersøl knakk sammen da både Håkon Hustad og Audun Dromnes Sørseth måtte reise hjem fra Paradise Hotel. Foto: TV3Vis mer

Her bryter han fullstendig sammen

Følelsene tok fullstendig overhånd for «Paradise»-Christer, da vennene måtte reise hjem.

TO UT: Mens Audun var lei av Paradise-oppholdet, ble Håkon skuffet over å ha blitt sendt hjem. Foto: TV3
TO UT: Mens Audun var lei av Paradise-oppholdet, ble Håkon skuffet over å ha blitt sendt hjem. Foto: TV3 Vis mer
BRØT EGET LØFTE: Reiersøl hadde lovt seg selv å ikke gråte på TV. Det klarte han ikke å holde. Foto: Anton Soggiu, TV3
BRØT EGET LØFTE: Reiersøl hadde lovt seg selv å ikke gråte på TV. Det klarte han ikke å holde. Foto: Anton Soggiu, TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel» måtte både Audun Dromnes Sørseth (22) og Håkon Hustad (21) reise hjem.

Deltagerne trodde at parseremonien var over, og at kun Audun måtte hjem, da Joachim Nårstad Nyhoff (23) plutselig kom tilbake igjen, og valgte å sende hjem Hustad i tillegg. Da var det flere av deltagerne som tok til tårene. Og blant dem var det Christer Reiersøl (21) som reagerte kraftigst.

- Det var jævlig kjipt. Jeg føler det ikke vises på TV hvor knyttet man blir til hverandre der inne, men reaksjonen min sier jo sitt. Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle gråte på TV, men det løftet gikk til helvete. Jeg husker jeg grein som et lite barn, sier Christer til Seoghør.no.

Christer hadde blitt veldig god venn med både Håkon og Audun på hotellet. Sistnevnte hadde han vært sammen med i serien siden dagen han selv sjekket inn.

- Audun var den siste jeg hadde der inne som var med fra starten av, og vi hadde blitt veldig gode venner på slutten. Og Håkon og jeg var som Knoll og Tott der inne. Så det sugde jævlig å miste begge.

Dromnes Sørseth bestemte delvis selv at han skulle reise hjem fra hotellet ved å stille seg bak Simone Boyle, som stod sterkt med Christer.

- Jeg var veldig lei og mett. Derfor valgte jeg å reise hjem. Jeg hadde tenkt til å trekke meg tidligere, men det hjalp at vi hadde Robinson-uke med Christer Falck, sier Audun til Seoghør.no.

Den hjemsendte «Paradise»-deltageren svarer på sedvanlig vis når han blir spurt om Christers sammenbrudd på TV.

- Å se at Christer gråt, var litt flaut. Gutter som griner er teit. Det viser likevel at man blir tett knyttet til hverandre der, men selv felte jeg ikke en tåre.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg tatoverte meg selv i fylla