Her bryter filmskaperen sammen foran kameraet

- Han kledde seg naken og snakket om djevelen, sier sjokkerte vitner etter «Kony 2012»-stjernen Jason Russells sammenbrudd.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dokumentarfilmen «Kony 2012» har i løpet av få dager blitt et globalt internettfenomen, etter at filmskapeteren Jason Russell tok initiativ til å kaste søkelyset på den ugandiske geriljalederen Joseph Kony.

Men nå vekker også Russell selv oppsikt, etter at han torsdag ble pågrepet for å ha onanert på offentlig sted ifølge NBC San Diego.

Seoghør.no kan i dag vise eksklusive bilder av Russell mens han spaserer naken rundt i nabolaget i Los Angeles, inntil han ble arrestert av politiet.

Russells spesielle oppførsel sjokkerte øyenvitnene.

- Han kledde seg naken og snakket om djevelen, sier en av dem til TMZ.

Russell skal nå ha blitt sendt til psykiatrisk overvåking, men foreløpig ser det ikke ut til at han vil bli siktet for noe kriminelt som følge av episoden.

Ifølge lokalstasjonen NBC San Diego var 33-åringen rolig og samarbeidet med politiet da han ble anholdt, men skal ha vært påvirket av alkohol.

- Jason Russell ble beklageligvis lagt inn på sykehuset der han blir behandlet for utmattelse, dehydrering og feilernæring. De siste to ukene har vært følelsesmessig krevende for alle og spesielt for Jason, noe som ledet opp til den uheldige hendelsen, sier Russells venn og sjefen for stiftelsen Invisible Children, Ben Keesey til
Daily Mail.

Saken har skapt overskrifter i medier verden over, men Keesey ber nå pressen om å respektere familiens privatliv.

- Vi vil alltid elske og støtte Jason og vi ber om at familien hans får privatliv i denne vanskelige tiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jessica poserer naken med babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer