Her bryter «Farmen»-helvetet løs

- Jeg synes du er en jævla svær unge, utbryter Kim André Ågedal.

REAGERER: - Dette var ikke greit. Kim André var ikke storbonde, og hadde ingenting med dette å gjøre. Morten Emil er konfliktsky, og her er det Kim André som tar diskusjonen for ham, sier Ståle Bjørnvåg om dette opptrinnet. Foto: TV 2
REAGERER: - Dette var ikke greit. Kim André var ikke storbonde, og hadde ingenting med dette å gjøre. Morten Emil er konfliktsky, og her er det Kim André som tar diskusjonen for ham, sier Ståle Bjørnvåg om dette opptrinnet. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I torsdagens episode av «Farmen» kommer det fram at Ståle Bjørnvåg (40) virkelig bestemmer seg for å sette seg på bakbeina. Bjørnvåg bestemmer seg nemlig for å boikotte ukesoppdraget fullstendig.

Dermed er helvetet igang på «Farmen»-gården i Telemark, og seerne får senere se at storbonden Morten Emil Bergan, samt Kim André Ågedal (23) tar et voldsomt oppgjør med sin felles konkurrent.
 
- Jeg synes at du er en jævla svær unge, utbryter Kim André i programmet, mens Ståle tydeligvis ikke helt forstår hva som er i ferd med å skje.

- Hva er det du står her og sier? kontrer han umiddelbart.

Ågedal lar seg derimot ikke skremme, og legger ikke skjul på at han står ved det han nettopp sa.

- Ja, du er en jævla svær unge, sier han, før Morten Emil til slutt også tar del i diskusjonen.

Til Seher.no legger ikke Ståle skjul på at han er svært misfornøyd med at de andre valgte å ta et oppgjør med ham på denne måten med TV-kameraene til stede.

- Jeg synes ikke det er legitimt. Altså: Jeg er ikke på denne gården for å gjøre folk til lags, og at Kim da velger å gå løs på meg, mener jeg at er litt spesielt. Jeg gidder ikke å jobbe når ting er som de er, forteller Ståle, som ikke lot seg knekke av å ha nesten alle de andre deltagerne mot seg under arbeidsnekten.

- Nei, det brydde jeg meg ikke mye. De andre misforstår jo fullstendig, jeg er som sagt ikke der for å gjøre andre til lags - jeg er der for å vinne premierer til en verdi av 1,2 millioner kroner. De andre ser på meg som en dårlig person, og at de velger å gå løs på meg på den måten - det får de bare gjøre. Det er deres problem. Selv sover jeg godt om nettene.

Det «Farmen»-deltageren derimot ikke liker, er måten diskusjonen ble brakt opp på.

- Dette var ikke greit. Kim André var ikke storbonde, og hadde ingenting med dette å gjøre. Morten Emil er konfliktsky, og her er det Kim André som tar diskusjonen for ham. Men nei, jeg ble ikke provosert og står for valgene jeg tar. Jeg har ikke lagt skjul på noe. Han får kalle meg akkurat hva han vil, mener Ståle Bjørnvåg, som innrømmer at diskusjonen mellom deltagerne fortsatte lenge etter at TV-kameraene ble slått av.

Etter å ha sett seg selv på TV i noen uker nå, erkjenner kraftkaren, som er offiser i forsvaret, at han ikke helt liker måten han har blitt fremstilt på TV.

- Jeg kan ikke si at jeg er jævlig glad for denne fremstillingen. Men gjort er gjort, og jeg angrer ikke på noe. Jeg har skrevet under en kontrakt, og da får produksjonen klippe som de vil, mener «Farmen»-deltageren, som har fått merke «trøkket» fra omverdenen.

- Folk mener skriver både det ene og det andre til meg på Facebook og slikt, ja, sier han lattermildt til Seher.no.

Kim André Ågedal har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La på seg åtte kilo i «Farmen»