Her bryter Emilia Clarke sitt eget nakenløfte

«Game of Thrones»-stjernen kastet klærne da magasinet Esquire kåret henne til verdens mest sexy kvinne.

KASTER KLÆRNE IGJEN: I 2013 skal Emilia Clarke ha satt foten ned for flere nakenscener i «Game of Thrones»-rollen som Daenerys Targaryen (t.v). Nå viser hun seg naken på forsiden av Esquire, som nylig kåret henne til verdens mest sexy kvinne.  Foto: Ap/ Faksimile Esquire
KASTER KLÆRNE IGJEN: I 2013 skal Emilia Clarke ha satt foten ned for flere nakenscener i «Game of Thrones»-rollen som Daenerys Targaryen (t.v). Nå viser hun seg naken på forsiden av Esquire, som nylig kåret henne til verdens mest sexy kvinne. Foto: Ap/ Faksimile Esquire Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 meldte flere medier at Emilia Clarke (28) nektet å vise seg naken igjen etter å ha medvirket i et utall nakenscener i de tre første sesongene av «Game of Thrones».

Oona Chaplin (29), som spilte «Talisa Maegyr» i den tredje sesongen, røpet ifølge Daily Mail at Clarke sa til sjefene sine at hun ville være kjent for «evnene sine som skuespiller, ikke brystene sine».

Ifølge IDigitalTimes var sesongavslutningen i 2013 siste gang man fikk se Clarkes rollefigur Daenerys Targaryen uten en tråd. Nylig uttalte 28-åringen seg dessuten kritisk til sexscener i et intervju med Daily Mail.

Men da magasinet Esquire kåret britiske Emilia Clarke til verdens mest sexy kvinne denne uken, gjorde hun et unntak fra «nakenløftet» sitt.

I bildeserien (ekstern lenke) poserer hun lettkledd på en rekke bilder, og stjernen er avbildet toppløs på bladets forside.

Et bilde publisert av Esquire (@esquire)

Saken fortsetter nedenfor.

Riktignok er det ingen brystvorter å se på Esquire-bildene, i motsetning til i nakenscenene fra «Game of Thrones».

Likevel er bildeserien, som den anerkjente fotografen Vincent Peters står bak, unektelig temmelig sensuell.

Esquire har delt flere av bildene på sin offisielle Instagram-konto.

Populær skjønnhet

Den flotte brunetten er blant de mest populære stjernene i HBO-suksessen, og i fjor kåret AskMen henne til verdens mest sexy kvinne.

I september mottok hun dessuten hedersprisen «årets kvinne» under GQ Men of the Year Awards i London. Og våren 2013 gikk folk mann av huse da hun viste seg naken på scenen i Broadway-stykket «Breakfast At Tiffany's».

Saken fortsetter under bildet.

STOR STJERNE: Emilia Clarke kastet glans over Dior-visningen under moteuken i Paris i starten av oktober.  Foto: Epa
STOR STJERNE: Emilia Clarke kastet glans over Dior-visningen under moteuken i Paris i starten av oktober. Foto: Epa Vis mer

Selv om Emilia Clarke er blitt mer restriktiv om hva hun viser i «Game of Thrones», er hun ikke redd for å komme med småfrekke utsagn.

I våres skapte TV-stjernen overskrifter da hun røpet at hun hadde kommet med et trekant-ønske overfor stjerneparet Channing Tatum (35) og Jenna Dewan Tatum (34).

Da «Magic Mike»-kjekkasen gjestet radioshowet til Howard Stern et par måneder senere, snakket han ut om episoden:

- Jeg så på min kone for å se hennes reaksjon, mens jeg tenkte: «Skjer dette? Jeg tror kanskje det skjer.» Jenna er en proff, og svarte: «Absolutt, la oss gjøre det!» Og så skjer det aldri, sa Tatum med et smil den gang.

LES OGSÅ: Kjendismenn kjemper om Gwen Stefanis gunst