Her bryter De Niro sammen i tårer

«Taxi Driver»-tøffingen ble overraskende emosjonell da han gjestet talkshow.

DYPT RØRT: Skuespilleren klarte ikke å holde tårene tilbake da han snakket om handlingen i sin nyeste film på Katie Courics talkshow denne uken. I  «Silver Linings Playbook» spiller nemlig De Niro faren til en ung mann (Cooper) som er bipolar og sli Foto: Skjermdump YouTube
DYPT RØRT: Skuespilleren klarte ikke å holde tårene tilbake da han snakket om handlingen i sin nyeste film på Katie Courics talkshow denne uken. I «Silver Linings Playbook» spiller nemlig De Niro faren til en ung mann (Cooper) som er bipolar og sli Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I videoen nederst i saken kan du se stjernene snakke om «Silver Linings Playbook»!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Robert De Niro (69) er kjent for sine hardbarka roller i filmer som «Hjortejegeren», «Slekten er verst» og «Mafiabrødre».

Men da han gjestet talkshowet til Katie Couric mandag for å snakke om sin nyeste film, «Silver Linings Playbook», brøt tøffingen sammen i tårer. Det skriver DailyMail.

Oscar-vinneren var i TV-studio sammen med motspiller Bradley Cooper (38), som spiller De Niros bipolare sønn, og regissør og manusforfatter David O. Russell. Filmskaperen ble inspirert til å lage den Oscar-nominerte dramakomedien fordi hans egen sønn sliter med både bipolar lidelse og tvangslidelser. 

Føler du et større ansvar ved å være med i en film som David har så mye personlig investert i?, spurte programleder Kouric De Niro.

- Selvfølgelig, jeg, uhm, jeg forstår, begynte De Niro å svare, før han møtte avbryte seg selv for å kremtende holde tårene tilbake.
 
Men da han fortsatte gjorde tårene det samme, og Katie Couric gav ham et papirlommetørkle mens både Cooper og Russell også virket berørt av den spesielle stunden.

- Jeg vil helst ikke bli emosjonell, men jeg vet akkurat hva han går igjennom, klarte De Niro til slutt å forklare.
 
Regissør Russell fortalte også om første gang har var hjemme hos «Gudfaren»-skuespilleren for å snakke om manuset.

- Da skjedde det som skjer nå. Jeg trodde han var syk, men så skjønte jeg at han hadde en følelsesmessig reaksjon. Jeg satt der og så på Robert De Niro gråte i ti minutter, og så sa jeg «wow, han får virkelig kontakt med materialet, det ville være nydelig om vi får det til å fungere, for jeg tror hjertet hans vil være der» - og det er virkelig der.

Hvis du er nysgjerrig på historien som fikk Hollywood-legenden til å bryte sammen i tårer, er det bare å ta seg en tur på kino. «Silver Linings Playbook» hadde nemlig nylig norsk kinopremiere.

Fra cirka 01.45 minutter ut i YouTube-videoen nedenfor kan du se De Niros rørende reaksjon!LES OGSÅ: - Jeg var langt nede


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer