Anna Rasmussen:

Her bryter Anna Rasmussen sammen i tårer

- Jeg følte at jeg skulle gå den samme tøffe tunnelen som jeg har i hodet mitt under vanskelige perioder.

REDD: Da blogger Anna Rasmussen var på Camp Senkveld, var det ikke alt som var like enkelt. Her bryter hun sammen i gråt, før hun må ta fatt på en utfordring sammen med resten av laget sitt. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no:) Fredag kveld får man nok en gang se Thomas Numme og Harald Rønnebergs kjendislag ofre svette og tårer i tøffe utfordringer i «Camp Senkveld» på TV 2.

De celebre deltakerne er på vei mot Gaustatoppen, der de skal opp 1050 høydemeter, og må gå 3500 trappetrinn ved Gaustabanen, en kabelbane som går i tunnel inne i fjellet.

For blogger Anna Rasmussen (20), også kjent som «Mamma til Michelle», blir utfordringen imidlertid alt annet enn enkel.

Hun bryter ut i tårer på grunn av påkjennningen.

- Jeg har aldri i mitt liv sett en så bratt trapp. Jeg ble skikkelig emosjonell, og føler meg ikke klar for dette. Jeg fødte for tre måneder siden og har ikke akkurat den beste kondisjonen i verden, sier hun i episoden.

  • Se video øverst i saken!

Rasmussen får støttende ord av lagleder Thomas Numme, men følelsene tar likevel fullstendig overhånd, og hun klarer til slutt ikke å holde tårene tilbake.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer