Her brenner Rune Rudbergs campingvogn

- Det eneste som ikke ble ødelagt var to flasker cognac...

MÅTTE KJØPE ALT NYTT: Rune Rudberg mistet alt han hadde tatt med seg da campingvogna hans brant opp på veien torsdag. På grensa måtte han kjøpe nye klær.
MÅTTE KJØPE ALT NYTT: Rune Rudberg mistet alt han hadde tatt med seg da campingvogna hans brant opp på veien torsdag. På grensa måtte han kjøpe nye klær. Vis mer
SEHER.NO: Sammen med gode venner var Rune Rudberg torsdag på vei til EM-runden i rallycross i svenske Höljes. Mellom Kongsvinger og Roverud i Hedmark merket følget at en trailer blinket og vinket.

- Da vi tittet i speilet så vi at campingvogna brant. Vi stoppa umiddelbart og fikk hektet av vogna, sier Rune.

Det var lokalavisen Glomdalen.no som først brakte nyheten om campingvogna som brant.

Rune Rudberg sier til Seher.no at nesten alt som var i vogna gikk tapt i brannen.

- Jeg måtte stoppe på grensa for å kjøpe nye klær. Alt inventar og en kassegitar gikk også med i flammene. Vi snakket med redningsmannskapene litt senere og fikk da vite at to flasker konjakk hadde klart seg. Men da hadde vi jo allerede reist, sier Rune med et ironisk smil.

Den populære artisten vet ikke hva som gjorde at vogna tok fyr mens de kjørte.

- Alt av gass var skrudd av. Vogna var tilkoblet strøm i bilen, så det kan være der brannen har oppstått. Den var jo heller ikke av nyere dato. Det viktigste uansett er at ingen ble skadet i det som skjedde, sier Rune Rudberg.

Veien ble stengt i en halvtime i forbindelse med brannen.  

Rune er selv aktiv i motorsporten i shortcar-klassen. Under forrige NM-runde havnet han i et dramatisk krasj, men kom fra det uten omfattende skader. Nå forteller Rune at bilen er bygget opp igjen, men skal selges.

- Jeg skal kjøpe ny bil til neste sesong. Så hvis noen vil kjøpe en nybygd shortcar er det bare å ta kontakt, smiler Rune Rudberg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rune så barnebarnet bli påkjørt