Mariah Carey:

Her brenner Mariah Carey brudekjolen etter bruddet

Popstjernen legger de vonde minnene bak seg på spektakulært vis.

SPIKER I KISTA: Mariah Carey brenner designer-brudekjolen hun egentlig skulle vært iført under sitt eget bryllup. Nå spekuleres det i hvorvidt dette var et siste stikk til eks-forloveden James Packer. Foto: NTB Scanpix
SPIKER I KISTA: Mariah Carey brenner designer-brudekjolen hun egentlig skulle vært iført under sitt eget bryllup. Nå spekuleres det i hvorvidt dette var et siste stikk til eks-forloveden James Packer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober ble det kjent at popstjernen Mariah Carey (46) og hennes milliardær-forlovede James Packer (49) hadde valgt å gå hver til sitt.

Bruddet er omtalt i en rekke tabloider verden over, og en av grunnene til splittelsen mellom duoen skal ha vært at Packer angivelig var sjalu på forlovedens tette forhold til danser-vennen Bryan Tanaka.

Dette skal blant annet ha ført til at paret havnet i en heftig krangel under en ferie til Hellas i oktober.

Over to millioner kroner

At situasjonen har vært betent i de påfølgende månedene, er ingen hemmelighet.

Spekulasjonene rundt årsaken til bruddet er heller ikke blitt færre etter at Mariah bokstavelig talt helte bensin på bålet, da hun ga ut musikkvideoen til låta «I Don't» for få dager siden.

I videoen får man nemlig se at sangstjerna kaster brudekjolen hun egentlig skulle vært iført under bryllupet, på bålet. Ifølge Mirror er dette en Valentino-kjole med en prislapp på 250 000 dollar, noe som tilsvarer i overkant av 2,1 millioner kroner.

I FLAMMER: Brudekjolen, til en verdi av over to millioner kroner, ble brent på bålet. Foto: NTB Scanpix
I FLAMMER: Brudekjolen, til en verdi av over to millioner kroner, ble brent på bålet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge E! Online avlører Mariah i sitt eget realityshow «Mariah's World» at låta «I Don't» er inspirert av bruddet med eks-forloveden.

- Helt siden jeg avsluttet turnéen, har jeg brukt tiden på å få orden på tankene mine. Jeg skrev dermed en låt for å klare å uttrykke hva jeg har gått gjennom. Hvis man ikke får kjærligheten en trenger fra en person som man er i et forhold med, hvorfor skal man da forbli i den situasjonen?, har hun uttalt.

BRUDD: Mariahs eks-forlovede James Packer er også med i hennes nye realityserie. Foto: Scanpix
BRUDD: Mariahs eks-forlovede James Packer er også med i hennes nye realityserie. Foto: Scanpix Vis mer

- Alt skjer av en grunn

Det var i november i fjor at Mariah Carey først åpnet opp om bruddet med Packer. Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk tvillingmoren til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes.

BRUDEKJOLEN: I Mariah Careys nye musikkvideo, viser artisten frem brudekjolen hun egentlig skulle hatt på seg i bryllupet med James Packer. Foto: NTB Scanpix 
BRUDEKJOLEN: I Mariah Careys nye musikkvideo, viser artisten frem brudekjolen hun egentlig skulle hatt på seg i bryllupet med James Packer. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Da Ellen fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Mariah følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

LES OGSÅ: - Britneys niese i alvorlig ulykke