Britney Spears:

Her brekker hun foten

Ting gikk ikke helt som planlagt da Britney Spears skulle filme seg selv danse.

UHELDIG: Britney Spears var mildt sagt uheldig da hun skulle filme seg selv danse, og klarte å trå over. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
UHELDIG: Britney Spears var mildt sagt uheldig da hun skulle filme seg selv danse, og klarte å trå over. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at det nå har gått hele 22 år siden Britney Spears (38) slo gjennom med hitlåten «... Baby One More Time», har hun på ingen måte mistet sin plass i rampelyset.

38-åringen huskes kanskje spesielt godt for det svært offentlige sammenbruddet hun hadde i 2007, men siden har hun stablet seg opp igjen - og også returnert til scenen.

I tillegg er hun svært aktiv i sosiale medier, der hun stadig deler bilder og videoer fra dansesalen - der hun ser ut til å trene på nytt materiale.

Forrige uke gikk det imidlertid ikke helt som det skulle for stjernen, som brakk foten mens hun danset. Og det hele ble selvsagt fanget på film.

Brakk foten

Det var Britneys kjæreste, Sam Asghari (26), som forrige uke delte nyheten om stjernens benbrudd.

«Når du brekker noe har det en tendens til å leges, så det blir sterkere, spesielt når du er jenta mi», skrev han på Instagram, og la til:

- Min løvinne brøt metatarsenen (brudd i mellomfotsbenet, journ. anm.) sin da hun gjorde det hun elsket, som er å danse.

I innlegget kan man se Sam skrive «Stronger» på gipsen til Britney, som er tittelen på en av popstjernens mest berømte låter.

- Foten hennes knekker!

Britney selv har på sin side delt videoen der foten brekker. Til en video har hun skrevet følgende:

«Jeg har ikke danset på seks måneder så jeg var i full fart her! Og ja, jeg vet jeg er barbent, ikke le, men jeg får bedre feste i gulvet på den måten! PS: dere kan høre når jeg brekker foten. Beklager, lyden er ganske høy».

I kommentarfeltet er det flere som reagerer på uhellet.

- Foten hennes knekker! skriver en, mens en annen gir uttrykk for at hun helst ville vært foruten å se det:

- Jeg vet alle dere elsker henne, men hva var det jeg nettopp så?

- Auu, skriver en tredje.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Tre bilulykker på ett år

Dett er ikke første gang popstjernen har vært utsatt for en ulykke. I 2007 og 2008 havnet hun nemlig i tre hele bilulykker.

I 2007 ble hun først siktet for en påkjørsel der hun stakk fra stedet - og kjørte uten førerkort. Det meldte flere nettsteder, blant andre People.

I april 2008 havnet hun nok en gang i en bilulykke. Daily Mail meldte den gang at popartisten krasjet sin hvite Mercedes inn i en annen bil da hun kjørte på motorveien i Los Angeles.

Årsaken skal ha vært at hun ikke la merke til at bilen foran hennes hadde stanset. Ingen skal ha blitt skadet i ulykken, og Britney skal angivelig overholdt fartsgrensen.

Likevel var sammenstøtet såpass kraftig at bilen Britney smalt inn i ble skubbet fremover, og traff en tredje bil.

- Britney mistet tilsynelatende bare konsentrasjonen og kjørte inn i bilen foran, sa et øyenvitne til hendelsen.

Det skulle derimot ikke ende for 38-åringen der.

«Oops I did it again»-sangeren klarte å havne i en tredje bilulykke bare én måned etter det andre krasjet. Ifølge People skal det denne gangen også ha dreid seg om minsket konsentrasjonsevne.

- Jeg tror hun ble distrahert. Hun kjørte bare borti bilen foran henne, fortalte et øyevitne til nettstedet.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Derfor skjermer hun barna

Det er ikke ofte vi får se Britney dele bilder av de to sønnene Sean Federline (14) og Jayden Federline (13), som hun har med «Toxic»-stjernen Kevin Federline (41).

I fjor sommer delte hun derimot et familiebilde som ble tatt under et besøk i fornøyelsesparken Disneyland, og det ser absolutt ut til at stjernen nyter selskapet sammen med sine to sønner. På ett døgn fikk bildet over 400 000 likerklikk.

- En kjempefin tid på Disneyland i dag. Men jeg kan aldri huske at jeg har blitt våt av Splash Mountain (en attraksjon journ.anm.), skrev 38-åringen under det hyggelige bildet med sine sønner.

I innlegget røper hun også hvorfor hun skjermer sønnene sine fra sosiale medier.

- Uansett, guttene mine er eldre nå, så de liker ikke å bli tatt bilde av. Jeg ble så glad når de sa ja i dag! For et fantastisk sted, skrev Spears videre i innlegget.

LES OGSÅ: Stjernen frykter coronavirus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer