BORTE BRA MEN..? Det er i dette skuret Elton Johns bror tilbringer dagene sine. Foto: All Over Press
BORTE BRA MEN..? Det er i dette skuret Elton Johns bror tilbringer dagene sine. Foto: All Over PressVis mer

Her bor superstjernens bror!

Elton Johns bror bor i et skur...

SEHER.NO: Mens Elton John (61) har hatt verdenssuksess som sanger, musiker og komponist, har hans bror, Geoff Dwight, virkelig fått kjenne på kroppen hva det vil si å leve i skyggen av en kjendis.

Mens "Candle In The Wind"-sangeren, som også har fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame,eier hele fire ulike hjem i England, Frankrike og USA, lever hans bror nærmest på fattiggrensa i et skur...

Se flere bilder fra Elton Johns brors hjem nederst i saken!

I BBC-dokumentaren "Filthy, Rich and Famous" avslørte Elton Johns bror sammen med "American Idol"-dommer Simon Cowells bror hvordan det er å leve med et søsken i rampelyset.

Elton John er dagens kjendis i vår store Gavekalender (5. desember). Finn Elton John - så kan iallfall DU glede noen - og bli Årets Julenisse!

I dokumentaren fikk publikum se den enkle måten Geoff Dwight lever på, og man får se at Dwight spiller gitar og er musikalsk, men der stopper vel likhetstrekkene mellom han og hans berømte bror...

Og selv om Geoff aldri har bedt sin smellrike bror om så mye som en krone, har han bare gode ord å si om sin ham.

Det er bare én ting han har er skuffet over, nemlig at Elton ikke dukket opp i farens begravelse, men at han faktisk dukket opp i Prinsesse Dianas.

- Han sang om sorgen ved å miste noen, men i realiteten har han aldri gjort det. Det var vi som måtte leve med sorgen da faren vår døde. Han ville ikke ha noe med det å gjøre. Han tok seg tid til de rike og kjente, men han kunne ikke spare et par timer for å sørge over sin egen far og støtte familien, sier han i dokumentaren ifølge FindArticles.com.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Det er en stor greie

KONTRAST: Det er stor forskjell mellom superstjernelivet Elton John lever og brorens enkle hverdag... Foto: AP
HAGEN: Lite tyder på at Geoff Dwight er opptatt at blomster og annet hagestell. Foto: All Over Press
I SKYGGEN AV BROREN: I dokumentaren "Folthy Rich and Famous" på den britiske TV-kanalen BBC, fikk Elton Johns yngre bror, Geoff Dwight brettet ut privatlivet. Foto: All Over Press
BOR I ET SKUR: Mens broren har fire ulike hjem i England, Frankrike og USA, lever hans Geoff nærmest på fattiggrensa i et skur.
BORTE BRA MEN..? Det er i dette skuret Elton Johns bror tilbringer dagene sine. Foto: All Over Press
OGSÅ MUSIKALSK: Eltons bror driver også med musikk, men har på langt nær fått oppleve suksessen til broren. Foto: All Over Press