Jordyn Woods:

Her bor hun etter utroskapsskandalen

Flyttet fra Kylie. Nå viser hun frem sitt nye hjem.

ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix
ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå tre måneder siden sjokkavsløringen om at Jordyn Woods (21) ble tatt på fersken i å være utro med Khloé Kardashians (34) kjæreste Tristan Thompson (28).

Kun et par dager etterpå kom nyheten om at det var slutt mellom Khloé og Tristan - bare ti måneder etter at de ble foreldre til datteren True.

Jordyn er for mange best kjent for å være Kylie Jenners (21) aller beste venninne og en kjær familievenn av Kardashian/Jenner-klanen. Men etter skandalen har forholdet mellom dem fått seg en skikkelig knekk.

I et intervju med Jada Pinkett Smith, i TV-programmet «Red Table Talk», innrømmet Jordyn å ha kysset med Tristan.

Som en del av en lengre forklaring, uttalte hun blant annet at de danset, drakk og koste seg på festen, men nektet for at de to hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Hentet tingene sine

Frem til utroskapen ble avslørt bodde Jordyn sammen med Kylie i hennes hus i Los Angeles i mange år, men på grunn av de vanskelige omstendighetene flyttet hun midlertidig hjem til moren sin, ifølge People.

Nå har Woods flyttet igjen. Det avslørte hun selv på Instagram søndag.

- Endelig har mine første møbler ankommet! Det er litt av en oppgave å designe et hjem, men jeg storkoser meg med å gjøre det, skrev 21-åringen sammen med dette bildet som viser en nydelig utsikt over fjellene i Los Angeles:

Det er foreløpig ukjent hvor mye kontakt Jordyn og Kylie har hatt etter dramaet, men ifølge People skal 21-åringen ha hentet sine siste ting hos realitystjernen tidligere denne måneden.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

- Kylie ble veldig lei seg og kvalm av situasjonen med Tristan, men ville ikke ta slemme valg når det kom til Jordyn. Selv om Jordyn flyttet ut, så hadde hun flere av tingene sine hos Kylie frem til nylig, forteller en kilde til nettstedet.

- Kylie har lagt alt bak seg nå og virker veldig lykkelig. Det ga ikke noen mening lenger at Jordyn fremdeles skulle ha ting hos henne, legger kilden til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I mars ble det sagt at de to tidligere bestevenninnene fremdeles ikke hadde møtt hverandre etter skandalen brøt ut, men at de hadde hatt kontakt via tekstmeldinger, og angivelig forsøkte å få ting på rett kjøl igjen.

Spesielt tøft har det vært for Kylie, som står med en fot i hver leir.

- Det er en vanskelig situasjon for Kylie. Og det er faktisk ingen som legger noe press på henne. Familien hennes vet at hun har kontakt med Jordyn, og vil at hun skal få finne ut av dette alene, sa en kilde til People da.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Glad for støtten

Da Jordyn dukket opp på flyplassen i Los Angeles sammen med sin mor, Elizabeth, for en måned siden, lettet hun på sløret om hvordan hun hadde det selv og hva hun tenkte om Kylie.

En rekke mennesker flokket seg nemlig rundt den mye omtalte 21-åringen som villig stilte opp på bilder med fansen.

Da en paparazzi ville vite hvor viktig støtten fra Will og Jada Smith hadde vært i den vanskelig perioden, svarte Woods følgende:

- Helt ærlig, så er støtten fra hele verden fantastisk, sa hun i en video som ble delt av TMZ.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Selv om skandalen muligens har ødelagt det nære forholdet mellom Jordyn og Kylie, så innrømmet 21-åringen at realitystjernen fremdeles har en spesiell plass i hjertet hennes.

- Er du villig til å prøve å skvære opp med Kylie? spurteTMZs fotograf henne.

Først unngikk Woods spørsmålet og konsentrerte seg om fansen, men så sa hun plutselig:

- Jeg har kjærlighet for alle.

- Er du glad i Kylie? presset TMZ videre.

- Alltid, hevdet hun.

På spørsmål om hun trodde at vennskapet kan reddes i fremtiden forholdt hun seg derimot taus.

- Har du noe du vil si til Kylie, Jordyn?

- Vi er glade i deg, Kylie, svarte moren hennes.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

LES OGSÅ: Ola-Conny brøt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer