Her bor Bieber i Oslo: Strandvilla til 66 millioner

Lurte alle hos finanskjendis i et av Norges mest eksklusive strøk.

HERSKAPELIG: Her har Justin Bieber vært innkvartert i helga, hos Europris-arving Dag Høili.  Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum
HERSKAPELIG: Her har Justin Bieber vært innkvartert i helga, hos Europris-arving Dag Høili. Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NESØYA: Mens fans og presse har vært på leting etter Justin Bieber i helga, har superstjerna selv i stor grad unngått søkelyset.

Sikkerhetsoppbudet rundt stjerna har vært enormt, og Biebers bosted har vært en av årets strengest bevoktede kjendishemmeligheter her til lands.

Men mens alle har jaktet med lykt og lupe rundt hoteller som The Thief og Holmenkollen Park Hotell, steder hvor Bieber tidligere har bodd, har hovedpersonen selv nytt sjølufta ved en fasjonabel villa et godt stykke utenfor Oslo sentrum.

På strandeiendom

Dagbladet kan nemlig nå avsløre at Justin Bieber valgte å gjemme seg på Europris-arving Dag Høilis strandeiendom på Nesøya i Asker.

Omringet av digre villaer, i et av Norges mest eksklusive strøk, har han vært godt skjermet fra omgivelsene.

Dagbladet fikk imidlertid et glimt av den skandaleombruste superstjerna da han klokka 23.05 fredag kveld ble fraktet til bostedet etter konserten i Telenor Arena.

Bieber ble kjørt i en Mercedes S500, med to følgebiler i kortesjen, og prøvde å skjule seg bak en genser da han kjørte forbi Dagbladets duo.

Og villaen han bor i under norgesbesøket, er ikke hvilken som helst.

Den tilhører Dag Høili, sønnen til Europris-gründer Terje Høili. Da familien i 2012 solgte seg ut av det som er Norges største billigkjede, var gevinsten på over to milliarder kroner, ifølge Nettavisen.

Saken fortsetter under bildet.

EIER STRANDEIENDOMMEN: Det er Europris-arving Dag Høili som eier prakteiendommen Justin Bieber er innlosjert i under norgesbesøket sitt denne helgen. Foto: Geir A. Carlsson/ Se og Hør
EIER STRANDEIENDOMMEN: Det er Europris-arving Dag Høili som eier prakteiendommen Justin Bieber er innlosjert i under norgesbesøket sitt denne helgen. Foto: Geir A. Carlsson/ Se og Hør Vis mer

Egen båtplass

Det samme året kjøpte Dag Høili den 1,5 mål store eiendommen i Sundveien på Nesøya av søsteren Maria Høili for 45 millioner kroner.

Der har Bieber kost seg med 33 meter privat strandlinje og egen båtplass. Den aritekttegnede villaen, laget av Find Sandmel, har også egen bar, treningsrom, svømmebasseng, boblebad og garasje med plass til fire biler.

I det største soverommet, hvor Bieber selv mest sannsynlig holder hoff, har han en egen veranda med utsikt over Oslofjorden.

Men det var ikke hele tiden meninga at Bieber skulle bo på eiendommen til den norske finanskjendisen. Dagbladet vet at en eiendom på Gåsøya også var vurdert, men ble til slutt forkastet på grunn av sikkerhetshensyn.

Eiendommen er for tiden til salgs, med en prislapp på 66 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Høili hadde i 2015 en ligningsformue på 102 millioner kroner, og var tidligere med i TV3-realitysåpen «Norges rikeste».

Det har ikke lyktes Dagbladet i å komme i kontakt med verken Dag Høili eller kona Kristine Saltvold Høili.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Her fester Bieber i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer