LYGER PÅ ALDEREN: Agnes-Nicole Winter prøver å slå seg opp som filmprodusent i Hollywood. På hennes offisielle CV er hun 34 år, men i virkeligheten er hun 53. Foto: TV3
LYGER PÅ ALDEREN: Agnes-Nicole Winter prøver å slå seg opp som filmprodusent i Hollywood. På hennes offisielle CV er hun 34 år, men i virkeligheten er hun 53. Foto: TV3Vis mer

Her bløffer hun på alderen

Hollywoodfruen er vel neppe 33 år...

SEHER.NO:  Den svenske hollywoodfruen Agnes-Nicole Winter er 53 år, men helst vil hun være i 30-årene, både på film og i virkeligheten.

På det kjente filmnettstedet IMDB.com skriver hun på CV'en at hun er født 17. april 1976. Men  det er nok bare løgn. Selv med en vakker kropp, og en botoxpreget hud, skal hun i virkeligheten ha blitt født i 1956.


Agnes-Nicole Winter flyttet til Hollywood på 80-tallet for å jobbe som modell. Hun har vært gift tre ganger, og har to sønner som hun bor sammen med i Beverly Hills mens hun jobber som filmprodusent og skuespillerinne.

Morsom film
I hennes egen film "The Gold and the Beautiful" spiller 53-åringen en 34 år gammel bortskjemt jente, som må ut og prøve lykken etter at faren hennes nekter å gi henne mer penger.

På IMDB.com får filmen kun 3,2 av 10 stjerner, men i en e-post til Seher.no har Hollywoodfruen tidligere sagt at hun er godt fornøyd med filmen som kostet 24 millioner kroner.
 
- Filmen er en morsom familiefilm med mange talentfulle skuespillere. Det er alltid en stor jobb å produsere en film for så mye penger.

Sexobjekt
Selv om Agnes-Nicole elsker livet som svensk hollywoodfrue, synes hun det verste med det er forventingene som følger med.

- Folk ser på oss som sexobjekter og forventer at alle alltid skal være den stereotypiske skjønnheten, forklarer hun.

Selv har Agnes-Nicole vært gift tre ganger, og har en del tips til jenter som drømmer om å flytte over havet og bli hollywoodfrue.

- Man må våge å gå etter det man vil, men vær forberedt på at det ikke er noen ferie, og man må ha bein i nesa samtidig som man ikke glemmer å være seg selv. Amerkanske menn liker vakre og ærlige kvinner som tar hånd om mann-hjem-barn, sier Winter.

"Svenske Hollywoodfruer" sendes mandager kl 20.30 på TV3.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Dette gjør jeg 500 ganger om dagen