I KOSTYME: I sin siste musikkvideo «Nabolaget» er Øyvind Vinni Sauvik godt skjult i sitt bestemor-kostyme med blond parykk, perlekjede, ruller i håret og skaut.  Foto: Petter Nyquist/Fra videoen
I KOSTYME: I sin siste musikkvideo «Nabolaget» er Øyvind Vinni Sauvik godt skjult i sitt bestemor-kostyme med blond parykk, perlekjede, ruller i håret og skaut. Foto: Petter Nyquist/Fra videoenVis mer

Her blir Vinni bestemor

Artisten er ikke til å kjenne igjen i sin ferske musikkvideo. Se den her!

SEOGHØR.NO: Fredag slapp Øyvind «Vinni» Sauvik (38) sin siste musikkvideo «Nabolaget», og det er en nærmest ugjenkjennelig artist dukker opp på skjermen.

I videoen som kan minne om Robert Stoltenbergs «Borettslaget», får vi se den populære sangeren som flere ulike skikkelser. Blant annet som en gammel bestemor med perler rundt halsen og ruller i håret.

- Hvorfor i helvete ser Vinni ut som han har fått jobb på Fredrikssons Fabrikk? skrev Vinnis manager Gunnar Greve Pettersen på Instagram sammen med et bilde av artisten som «bestemor».

Se videoen nederst i saken.

Han spiller også en skinnkledd tøffing med bart og en rottweiler i bånd, en hippie med lange blonde krøller, en soldat og en misjonær.

Videoen er spilt inn på Grünerløkka og er regissert av Petter Nyquist.

MISJONÆR: Vinni dukker også opp som misjonær i «Nabolaget».  Foto: Petter Nyquist/Fra videoen
MISJONÆR: Vinni dukker også opp som misjonær i «Nabolaget». Foto: Petter Nyquist/Fra videoen Vis mer

Bad guy-image

Å se Vinni som bestemor i en musikkvideo er overraskende for mange med tanke på hans tidligere image.

Da han for to år siden deltok i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» snakket rapperen åpent om sitt forhold til alkohol og narkotika, et forhold som har preget hele karrieren hans, og gitt ham image som en bad guy.

- Jeg har et eller annet i meg som gjør at jeg har en trang til å stikke av. Jeg var jo ikke klar over at jeg lakk energi i det hele tatt før. Men det kanskje forklarer litt forholdet mitt til rus og rusmidler. Bare det å drikke, at det kanskje er for å dempe det drivet og freset, den buldringa. Det skriket jeg har inni meg, fortklarer han i serien.

Sauvik ble først kjent som en del av hip-hop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander Halstensgård. Han har gitt ut fire album med bandet, det siste i 2006. Siden den gangen har han satset solo og deltatt i TV-programmer som «Det store korslaget» og «Hver gang vi møtes».

 

LES OGSÅ: Kjærester igjen etter skilsmissen