Her blir TV-stjernen tatt på fersken

Urinerte på offfentlig sted - men så ikke kameraene.

SEOGHØR.NO:   Den velkjente komikeren og partyløven Andy Dick (44) klarer ikke å holde seg unna problemer. 

Komikeren har den siste tiden prøvd å holde seg edru, men nå virker det til at Andy igjen har tatt fatt på flaska.

I videoen, som du kan se øverst i saken, ser man TV-stjernen offentlig urinere på Santa Monica Blvd i Hollywood, mens biler som kjører forbi roper skjellsord etter komikeren.

- Det ser ikke ut til at Andy klarer å holde seg endru. Han drikker ikke bare en eller to drinker, han forsetter til det er tomt, sier en kilde til Radaronline.com

Dette er ikke første gangen Andy Dick er innblandet i skandaler. I 2008 skjedde det samme da humoristen dro ned toppen til en 17 år gammel jente.

Denne gangen var det derimot to menn som ble overfalt. Dick - som tidligere har uttalt at han er biseksuell - skal ifølge politianmeldelsen ha snakket med en mann, da han "helt uventet tok tak i offerets skritt". Det skal ha skjedd flere ganger, samtidig som Dick forsøkte å kysse mannen.

En sikkerhetsvakt ved samme bar hevder noe av det samme skjedde med ham. Dick tok tak i skrittet hans, samtidig som han begynte å le, da vakten skulle til å gi Dick et armbånd for å komme inn. Det melder nettstedet TMZ.

Hendelsene skal ha ført til at Dick har blitt siktet for to tilfeller av seksuelt overgrep av første grad, som det heter i USA.

Komikerens manager, Tom Schaefer, hevder overfor nettstedet at han var sammen med Dick ved utestedet i West Virginia, men han skal ikke ha fått med seg noen av de to tilfellene Dick ble arrestert for. 

LES OGSÅ:    Arrestert for seksuelle overgrep