LAGT I JERN: Tre politimenn passet på at «Jersey Shore»-stjernen Nicole Polizzi kom seg til fengselet etter at hun ble arrestert for å ha forstyrret ro og orden. Foto: All Over Press
LAGT I JERN: Tre politimenn passet på at «Jersey Shore»-stjernen Nicole Polizzi kom seg til fengselet etter at hun ble arrestert for å ha forstyrret ro og orden. Foto: All Over Press Vis mer

Her blir TV-stjernen lagt i jern

Byturen endte bak lås og slå.

SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen Nicole Polizzi (22) har blitt berømt som deltaker i realityserien «Jersey Shore» på MTV, men fredag fikk hun smake kjendis-tilværelsens bakside, da hun ble arrestert av politiet på en badestrand i hjemstaten New Jersey.

Polizzi - også kjent som «Snooki» - var ifølge Us Weekly på vei hjem etter en fuktig tur på byen da hun ble stoppet av politiet.

Ifølge politiet var TV-stjernen ute av stand til å gjøre rede for seg og å gå rett, og ble derfor arrestert foran øynene på flere skuelystne.

- Hun ble arrestert klokken 15.23, fordi hun forstyrret ro og orden med sin oppførsel, sa politisjef Thomas J. Boyd til Us Weekly etter arrestasjonen.

Polizzi ble sluppet fri samme dag, uten å måtte betale kausjon. Men TV-stjernen risikerer en kraftig smekk på fingrene når hun senere må svare for seg i retten.

- Hun vil få en dato, som hun må møte opp i retten. Da blir hun nødt til å betale en bot, sier en talsmann for New Jersey-politiet til Us Weekly.

Polizzi har foreløpig ikke kommentert arrestasjonen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alt jeg vil er å lage barn