Her blir TV-bonden dumpet av frieren

- Det var leit og trist, mener Jostein Sundby.

BLE IKKE KJÆRESTER: - Jeg vet at jeg har blitt fryktelig glad i Jostein, men jeg tror ikke jeg er forelsket. Jeg gikk raskt opp, men så landet det litt igjen - istedenfor at det fortsatte å stige, sa Mari Edvardsen i mandagens «Jakten på kjærlighete Foto: TV 2
BLE IKKE KJÆRESTER: - Jeg vet at jeg har blitt fryktelig glad i Jostein, men jeg tror ikke jeg er forelsket. Jeg gikk raskt opp, men så landet det litt igjen - istedenfor at det fortsatte å stige, sa Mari Edvardsen i mandagens «Jakten på kjærlighete Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» er over for denne gang. Mandag fikk TV-seerne svaret på hvilke av de fire «Jakten»-forholdene som fortsatt lever. Bare ett av dem brast før det hele virkelig har begynt.

André Olsen og Caroline Flisnes definerte seg selv som kjærester i mandagens program. På seerne kom det nok heller ikke som en stor overraskelse at Åge André Brømnes og hans Ragnhild Eppeland også har innledet et kjæresteforhold. Christian Fredrik Sanberg og Jeanett Vasskog holder fortsatt sammen, men til forskjell fra de to andre parene, velger de å ta en dag av gangen og se hvor det bærer.

Jostein Sundby og Mari Edvardsen valgte derimot å gå hvert til sitt.
 
- Som jeg har sagt til Jostein, jeg har vel ikke helt kommet dit. Det vet vi ikke helt hva som er grunnen til. Jeg vet at jeg har blitt fryktelig glad i Jostein, men jeg tror ikke jeg er forelsket. Jeg gikk raskt opp, men så landet det litt igjen - istedenfor at det fortsatte å stige. Dessverre rår man ikke over følelser, det er ikke noe man kan bestemme seg for, sa Mari i mandagens «Jakten»-episode.

Til Seher.no avslører Edvardsen at hun bare har sett Jostein én gang etter innspillingen av mandagens episode, som ble spilt inn 20. og 21. oktober.

- Dette ble helt feil for meg. Og Jostein var fullt klar over hva jeg kom til å si på TV. Vi var gode venner, og jeg ønsket ham alt godt. Men vi hadde ikke så mye kontakt etter at vi kom tilbake fra Amsterdam, jeg ville være litt for meg selv og kjenne litt på følelsene mine. Jeg fant ut at jeg ikke savnet ham, og da er man ikke forelsket, forteller hun til Seher.no.

Sundby la i mandagens sesongavslutning ikke skjul på at han gjerne ville at de to skulle få det til å fungere. Det skjedde altså ikke.

- Jostein var veldig betatt av meg, men selv trenger jeg lang tid på å bli forelsket. Jeg kan aldri forelske meg i et bilde, jeg må møte og bli kjent med den jeg skal dele livet mitt med. Jostein blir fryktelig lett forelsket og da blir jeg skeptisk. Ikke bra. Etterpå har vi sett hverandre én gang da jeg var på besøk hos ham. Etter det har vi ikke hatt kontakt, medgir TV-frieren, som tror TV-flørten hennes er på bedre tanker allerede.

- Han har nok kommet seg videre allerede. De som faller - pang - for et bilde, bruker ikke lang tid på å komme seg videre.

Nå gleder Mari seg til en helt ny tilværelse - uten TV-kameraer og journalister på slep.

- Det har vært mye mas de siste ukene, ja. Det skal bli godt å komme tilbake til det normale livet - uten hemmeligheter og uten at man får munnkurv, mener «Jakten»-frieren.

Til Seher.no forteller Jostein Sundby at han syntes det var trist at Mari ikke falt for ham.

- Sånn er det bare, det er ikke enklere på TV enn i dagliglivet. Det var leit og trist, men det finnes ingen depresjon av den grunn. Det er litt som når jeg sender hjem friere. Jeg var betatt av Mari, men vi fant til slutt ut at det ikke skulle bli oss, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ville fått panikk om han fridde