GJENFORENING: Tine Helene Valle sier at hun ble svært overrasket da eks-flammen Fabian Naarstad sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3
GJENFORENING: Tine Helene Valle sier at hun ble svært overrasket da eks-flammen Fabian Naarstad sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3Vis mer

Her blir Tine gjenforent med eks-flammen

- Jeg hadde aldri trodd han skulle komme inn på «Paradise Hotel»...

SEHER.NO:  Etter forrige ukes jente-dramatikk, som endte med at Karoline Berget (21) og Mari Heggen (20) måtte forlate realityserien «Paradise Hotel» på TV3, er det denne uken klart for nye mannlige deltakere på skandale-hotellet.

Mens de fleste jentene gleder seg over å få nye gutter inn på hotellet, blir imidlertid ankomsten til Patrick Nygård (22) og Fabian Naarstad (26) ekstra følelsesladet for deltakeren Tine Helene Valle, i mandagens episode.

Hun innrømmer nemlig at hun og Naarstad kjenner hverandre godt fra før.

- Vi har møtt hverandre flere ganger på byen i Oslo, og det endte en gang med at vi hadde sex på et nachspiel noen måneder før jeg dro inn til Paradise. Vi var aldri kjærester, men jeg fikk likevel sjokk da jeg så hvem som kom. Jeg trodde jo ikke at noen jeg kjente skulle være med på «Paradise Hotel», sier hun til Seher.no.

Fabian - som til daglig er student og jobber med utelivsarrangement i Oslo - bekrefter nachspiel-historien. Han sier at han ikke var like uvitende om at hun skulle være med.

- Jeg visste ingenting, men hadde en anelse. Jeg visste at hun ble spurt i fjor, også så jeg på bloggen hennes for lenge siden at hun vurderte å søke i år. Da bloggen plutselig ble borte tenkte jeg mitt.

- Det fikk meg til å glede meg til å møte henne igjen, for hun er jo en utrolig pen jente, sier han til Seher.no.

Tine sier hun har hatt liten kontakt med Fabian etter deres natt sammen, men understreker at det ikke skyldes at det var noe vondt blod mellom dem.

- Han sendte meg noen meldinger som jeg glemte å svare på, og etter hvert gled det hele ut i sanden. Men han er en morsom og hyggelig fyr. Grunnen til at jeg reagerte på TV, skyldtes at jeg ikke hadde noen anelse om at han kom, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!


«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Få oversikt over alle dine favoritt-programmer i Seher.nos TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Karoline bremset de single damene