Her blir tennisstjernen avslørt

44-åringen er langt unna toppformen.

INNHENTET AV ALDEREN: Tennisstjernen er ikke lenger like sprek som i glansdagene på 80- og 90-tallet. Her er han under en båttur utenfor Cannes tirsdag. Foto: Stella Pictures
INNHENTET AV ALDEREN: Tennisstjernen er ikke lenger like sprek som i glansdagene på 80- og 90-tallet. Her er han under en båttur utenfor Cannes tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På 80- og 90-tallet var tennisspilleren Boris Becker (44) en av verdens mest kjente toppidrettsutøvere, og også beryktet for sitt dametekke.

Men da 44-åringen - som la opp i 1999 - tirsdag viste seg på en yacht i franske Cannes, var det liten tvil om at han for øyeblikket er langt unna formen som  brakte ham til toppen i internasjonal tennis.

Becker så imidlertid ikke ut til å bry seg om fotografene utenfor båten, og koste seg i de krystallblå Middelhavsbølgene.

I tillegg til å jobbe som tenniskommentator for tyske og internasjonale TV-stasjoner, tilbringer Becker for tiden dagene som travelt opptatt småbarnspappa.

I 2010 ble Becker og hans kone Sharley Kassenberg, som han giftet seg med i 2009, foreldre til sønnen Amadeus.

Boris Becker har fra før tre barn med to forskjellige kvinner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er Arnolds ukjente sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer