Her blir superparet tatt på fersken

To av Hollywoods største stjerner forsøker ikke lenger å skjule hva de føler for hverandre. Se video!

SEOGHØR.NO: Artisten Katy Perry (31) og filmskuespiller Orlando Bloom (39) får ikke nok av hverandre etter at de ifølge flere medier skal ha funnet tonen på en fest etter prisutdelingen Golden Globes 10. januar.

I februar var de begge på en konsert med artisten Adele i Los Angeles, og nå kan Seoghør.no vise videoen som beviser at turtelduene forlot konserten sammen.

Se video øverst i saken!

Mens Katy hadde pyntet seg i en kjole med leopard-print, var Orlando avslappet i en baseball-jakke. Kjendisene passet på å forlate festen sammen med flere venner. Andre kjendiser som Tom Hanks, Emma Stone og Jennifer Lawrence var også tilstede på konserten.

Har møtt sønnen

Skuespilleren skal være svært begeistret for stjernen og har til og med introdusert henne for sønnen Flynn (5). I februar reiste de tre sammen til en bursdagsfest i Los Angeles. 

- Det virker som Orlando ønsker at Katy skal bli i livet hans, for hun har allerede møtt sønnen hans, sier en kilde nær paret til Daily Mail.

FESTET SAMMEN: Orlando Bloom og Katy Perry stortrivdes i hverandres selskap, da de begge slo ut håret på en av etterfestene i forbindelse med Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: Rex Features
FESTET SAMMEN: Orlando Bloom og Katy Perry stortrivdes i hverandres selskap, da de begge slo ut håret på en av etterfestene i forbindelse med Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: Rex Features Vis mer

Torsdag gjorde paret også ikke noe forsøk på å skjule at de var ute sammen, da spiste middag med to andre personer i Los Angeles.

Ifølge Daily Mail skal Orlando og Katy ha flørtet tett med hverandre hele kvelden, før de de dro avgårde i Orlandos bil.

De to stjernene har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene selv.

Perry har tidligere vært gift med komikeren Russell Brand og har lenge vært i et av-og-på forhold med musikeren John Mayer.

Orlando Bloom har tidligere vært gift med supermodellen Miranda Kerr, som han har sønnen Flynn med.

LES OGSÅ: Ble gjenforent på fest