Her blir superparet avslørt

Melanie Brown avslørte Spice Girl-venninnens nye kjendiskjæreste på Twitter.

NYTT PAR: Russell Brand og Geri Halliwell ble et par under OL i London, der begge opptrådte. Her er paret sammen med resten av jentene i Spice Girls, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm og Victoria Beckham. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Russell Brand og Geri Halliwell ble et par under OL i London, der begge opptrådte. Her er paret sammen med resten av jentene i Spice Girls, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm og Victoria Beckham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ved årsskiftet tok kjærligheten mellom Russell Brand (37) og Katy Perry (27) slutt. Tre måneder senere ble det slutt mellom Geri Halliwell (40) og Henry Beckwith.

Nå melder The Sun om at Brand og Halliwell har funnet lykken sammen.

Tabloidavisen skriver at datingen er veldig seriøs, og at Brand dumpet Isabella Brewster, som han hadde datet over en kort periode, kun for å være sammen med Geri.

- Ting er i ferd med å bli veldig seriøst mellom dem. De er et ordentlig par nå. De har møtt hverandre flere ganger tidligere, men ble ikke kjent med hverandre før OL i London. Folk trodde Russell tullet da han sa at han alltid hadde likt Geri, men det var sant, forteller en kilde til avisen.

Komikeren skal ha falt for Geri under øvingen til avslutningsseremonien.

- Det sa bare klikk. De har veldig mye til felles. Nå tilbringer han veldig mye tid i London, bare for å være sammen med henne.

Senere har Geris Spice Girls-venninne Melanie Brown lagt ut et bilde hvor Brand poserer med gruppa på sin Twitter-side.

Øyenvitnet Greg Oram observerte det ferske paret under et besøk i Hampton Court på lørdag.

- Jeg syntes det var veldig rart å se Russell Brand der, og plutselig sa min kone at hun han var sammen med en fra Spice Girls. Det så ut som om de hadde det veldig fint sammen, og holdt hender. Det var 100 prosent sikkert at de var et par. Det var søtt, forteller han til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg begynte ikke å date før jeg ble 30

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer