Her blir stjerneparet gjenforent

Men Melanie Griffith gjorde alt for å skjule sin «Antonio»-tatovering.

<strong>STOLTE FORELDRE:</strong> Det er ett år siden ekteskapet mellom Melanie Griffith og Antonio Banderas ble oppløst. I helgen stilte de opp sammen for å feire datteren Stellas vitnemål. Foto: Instagram&Melanie Griffith
STOLTE FORELDRE: Det er ett år siden ekteskapet mellom Melanie Griffith og Antonio Banderas ble oppløst. I helgen stilte de opp sammen for å feire datteren Stellas vitnemål. Foto: Instagram&Melanie Griffith Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at Hollywood-paret Melanie Griffith (57) og Antonio Banderas (54) skulle skilles etter 18 år som ektepar.

Søndag var de imidlertid gjenforent i forbindelse med datteren Stellas vitnemålsutdeling, skriver Us Magazine.

Superstjernene poserte flott og kjærlig sammen på et bilde med sin datter ømt mellom seg, og Melanie la det ut på sin Instagramkonto.

 

- Mamma, Stella og Papi. Vår engel er fantastisk. Nå starter hun på sitt neste kapittel i livet, skrev hun ved bildet.

Men det var ikke bare familiens gjenforening som vakte oppsikt.

«The Day Out of Days»- hadde åpenbart forsøkt å dekke til sin «Antonio»-tatovering. Blondinen hadde plastret igjen deler av tatoveringen, slik at den så vidt syntes. I fjor juli startet hun med laserbehandling for å fjerne den, men var tydeligvis ikke helt ferdig.

Melanie postet nemlig også dette bildet av seg selv og datteren fra den store dagen. Og her ser man tydelig at hun prøver å skjule hjerte-tatoveringen som inneholder eksmannens navn.

Fortsatt følelser for kona

I april avslørte Banderas at han fremdeles hadde sterke følelser for eks-kona, og selv om han har funnet kjærligheten på nytt med 20 år yngre Nicole Kimpel (34), så insisterer han også på at han og Melanie er gode venner.

- Det har åpenbart vært et år fullt av endringer. Noen ganger i livet gjør omstendighetene det slik at du ødelegger alt for så å bygge det opp igjen. Det er ingen som er den onde eller den gode personen i et brudd. Ting skjer naturlig.

- Et langt forhold gikk i stykker, og vi har forandret status. Det har vært tøft, men jeg elsker henne fremdeles veldig høyt og vi har et godt vennskap, fortalte han til den Colombianske TV-kanalen Caracol TV, ifølge Contactmusic.com.

<strong>LYKKELIGE TIDER:</strong> Her er Melanie og Antonio sammen på Cannes festivalen i 2011 mens de ennå var et par.  Foto: Ap
LYKKELIGE TIDER: Her er Melanie og Antonio sammen på Cannes festivalen i 2011 mens de ennå var et par. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg stjal pisk og undertøy fra settet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer