Her blir stjerneparet avslørt

Romanseryktene svirrer rundt Zac Efron og Lily Collins etter hemmelig stevnemøte.

PRØVDE Å SKJULE FJESET: Lily Collins prøvde forgjeves å gjemme ansiktet for fotografene da hun oppdaget at de tok bilder av henne på stevnemøte med skuespiller-kollegaen Zac Efron. Foto: All Over Press
PRØVDE Å SKJULE FJESET: Lily Collins prøvde forgjeves å gjemme ansiktet for fotografene da hun oppdaget at de tok bilder av henne på stevnemøte med skuespiller-kollegaen Zac Efron. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Zac Efron (24) har vært en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer etter at det ble slutt mellom ham og «High School Musical»-kollegaen Vanessa Hudgens (23) i 2010.

24-åringen har vært koblet til en rekke kjente kvinner, men nå ser det ut som om Efron virkelig har funnet for tonen for alvor med en ny filmstjerne.

Lørdag ble han nemlig observert på en date med Lily Collins (22)- som snart er aktuell som Snøhvit i filmen «Mirror Mirror» - ifølge People.

Lily er også kjent som datteren til popstjernen Phil Collins.

Paret skal ha blitt sett holde hender på restauranten STK i Los Angeles, hvor de begge deltok på bursdagsfeiringen til en av Efrons venner.

- De tok en drink sammen i baren før de møtte resten av bursdagsgjestene, sier et øyenvitne til People.

Paret skal ha gjort sitt ytterste for å ikke tiltrekke seg oppmerksomhet.

Derfor ble Lily alt annet enn fornøyd da hun oppdaget at det ble tatt bilder av henne mens turtelduene forlot restauranten i samme bil.

Zac Efron - som er vant til å være i fotogfrafenes søkelys - tok imidlertid opptrinnet med et smil.

Ingen av skuespillerne har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robert Downey jr. ble pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer