Her blir stjernens bil beslaglagt

Politiet viste ingen nåde da de oppdaget hva Amanda Bynes hadde gjort.

BESLAGLAGT: Bilen til Amanda Bynes ble beslaglagt etter at det viste seg at førerkortet var ugyldig. Foto: All Over Press
BESLAGLAGT: Bilen til Amanda Bynes ble beslaglagt etter at det viste seg at førerkortet var ugyldig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke mange dagene siden skuespillerstjernen Amanda Bynes (26) ble stoppet av politiet etter nok en bilulykke.

Bynes hadde ikke gyldig førerkort, men slapp utrolig nok unna det hele, fordi offiserene ikke sjekket førerkortet til stjernen.

Søndag var ikke TV-stjernen like heldig, da hun ble stoppet i Burbank i California. Denne gangen ble førerkortet sjekket, og i og med at det viste seg å ikke være gyldig, endte det med beslagleggelse av bilen. Det skriver nettstedet TMZ.com.

I tillegg fikk stjernen en bot.

Bynes har vært i svært mange bilulykker de siste årene, og det ble nylig hevdet at hun røykte marihuana i bilen.

Kilder har den siste tiden hevdet at Bynes sliter med psykiske problemer, men stjernen selv slår ifølge nettstedet tilbake mot ryktene, og mener hun har det bra.

Det spørs imidlertid om ryktene blir noe svakere etter den siste episoden...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har psykiske problemer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer