Her blir stjernene angrepet med fuglebæsj

- Vi visste det kom til å skje, men ville ikke avlyse konserten. Se videoen!

STOPPET OPP: Trommeslager Ivan Nathan Followill må stoppe opp et øyeblikk etter å ha blitt truffet i fjeset av fugleekskrementene. Foto: Fra Youtubeklipp
STOPPET OPP: Trommeslager Ivan Nathan Followill må stoppe opp et øyeblikk etter å ha blitt truffet i fjeset av fugleekskrementene. Foto: Fra Youtubeklipp Vis mer
Se video av dueangrepet nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Rockebandet Kings of Leon ble møtt med høylytt buing fra publikum da de 23. juli brått avlyste en konsert i den amerikanske byen St. Louis, etter kun to sanger.

Dagen måtte bandet tåle å bli ofre for komikere over hele verden, etter at «sikkerhetsproblemene» som hadde ført til avlysningen, egentlig bestod av en gruppe toalett-trengende duer.

Bandets bassist Jared Followill hevdet han hadde fått fugle-eksrementer i munnen, men også de andre kollegene skal ha blitt truffet flere ganger.

- Folk tror det bare dreide seg om en due, som traff oss en gang. Men det fortsatte gjennom tre sanger. Det er galskap. Vi visste det ville skje, men ville ikke avlyse konserten, sier vokalist Caleb Folowill til The Sun.

- I løpet av de første 30 sekundene ble jeg truffet i fjeset. Men jeg kunne ikke røre meg. Da vi begynte på den andre og tredje sangen, ble vi truffet igjen og igjen.


Nå har flere videoklipp fra skandalekonserten blitt lagt ut på nettstedet Youtube, som ser ut til å bekrefte guttenes historie.

Bandet hevder de tross det møkkete angrepet ville fortsette, men ble halt av scenen av sine managere.

- De ville ikke at vi skulle bli syke, slik at vi måtte avlyse turnéen. Mannskapene våre er avhengig av inntekten for å forsørge familiene sine.

Gruppen spøker imidlertid med at noe godt har kommet ut av episoden.

- Dette har gjort oss mer berømte enn noe annet vi har gjort, sier de til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slukte duebæsj på scenen