BLE VIPPET AV PINNEN: Fredrik Skavlan ble overrumplet i forrige ukes program, da designeren Efva Attling begynte å snakke om Mikael Persbrandt. Den svenske skuespilleren har tidligere vært sammen med Skavlans kjæreste Maria Bonnevie. Foto: NRK
BLE VIPPET AV PINNEN: Fredrik Skavlan ble overrumplet i forrige ukes program, da designeren Efva Attling begynte å snakke om Mikael Persbrandt. Den svenske skuespilleren har tidligere vært sammen med Skavlans kjæreste Maria Bonnevie. Foto: NRKVis mer

Her blir Skavlan vippet av pinnen

Alt gikk i stå da kjærestens eks ble nevnt...

SEHER.NO:  Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (43) har hatt stor suksess med sitt sitt norsk-svenske TV-program "Skavlan", og har fått mye skryt for sine intervjuer med verdensstjerner som Rihanna, Robbie Williams og Will Smith.

Men da smykkedesigneren Efva Attling begynte å snakke om sin smykkemodell, den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (46), i forrige fredags program, ble Skavlan tydelig vippet av pinnen.

Persbrandt er også kjent som eks-kjæresten til Fredrik Skavlans skuespiller-kjæreste Maria Bonnevie (36). Paret var samboere i sju år, før de gikk hver sin vei i 2005.

- Jeg har booket inn Persbrandt. Han er min Attling-mann. Og det har gått veldig bra, gutter forstår at han ikke er feminin. Han er mandig, sa Attling.


- Eh, er det noen menn som kan gå med smykker og noen som ikke kan det?, sa en overrumplet Skavlan før han fortsatte: - Det jeg lurer på, er det sånn at man ikke kan gå med smykker fordi man er for maskulin eller for lite maskulin, sånn at et smykke gjør at man tipper over?

Rett etterpå fikk man på TV-skjermen se at programlederen avbrøt seg selv med å introdusere en ny gjest.

Se Skavlan-intervjuet på NRKs nett-TV (episoden skjer ca. 19 minutter inn i klippet).

Bruddet mellom Persbrandt og Bonnevie fikk mye omtale i både norske og svenske medier, fordi Persbrandt gjorde musikeren Ulf Lundells datter Sanna gravid, mens han var sammen med den norske skjønnheten.

Senere i 2005 møtte Bonnevie og Skavlan hverandre første gang, da hun var gjest i hans TV-program.

Det har ikke lykkes Seher.no å få tak i Skavlan for en kommentar til saken.

Bonnevie sa i desemeber til bladet Hjemmet at bruddet med Persbrandt var vanskelig å takle fordi det skjedde i full offentlighet.

- Det føltes selvfølgelig ikke bare greit at ditt private liv brettes ut for alle, men i ettertid tenker jeg at det som ble skrevet ikke gjorde noe fra eller til. Utfallet ville ha blitt det samme, sa hun. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det føltes ikke bare greit