Her blir «Skal vi danse»-inntrengeren lagt i bakken

Sikkerhetsvaktene tok raskt affære, da to menn stormet scenen på direkten.

Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske svømmestjernen Ryan Lochte ble mandag kveld forsøkt angrepet under direktesendingen av den amerikanske versjonen av TV-programmet «Skal vi danse», kjent som «Dancing with the stars».

To menn løp opp på scenen mot svømmeren, men ble tatt hånd om av sikkerhetsvakter, skriver Espn.

Lochte hadde akkurat avsluttet dansen, sammen med sin dansepartner Cheryl Burke, da mennene stormet scenen iført «Anti-Lochte»-T-skjorter». Mennene skal ikke ha hatt disse på seg da de gikk gjennom sikkerhetskontrollen, ifølge politiet.

Se video øverst i saken!

Løy om å ha blitt ranet

Lochte har vært i hardt vær de siste ukene, etter at det ble klart at han og tre lagkamerater hadde løyet om å ha blitt ranet med pistol på en bensinstasjon, av folk som var forkledd som politi.

FORSØKT ANGREPET: Svømmeren Ryan Loche, som er utestengt på grunn av skandalen under Rio-OL, ble forsøkt angrepet under den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Foto: Xposure
FORSØKT ANGREPET: Svømmeren Ryan Loche, som er utestengt på grunn av skandalen under Rio-OL, ble forsøkt angrepet under den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Foto: Xposure Vis mer

I virkeligheten hadde Lochte og hans lagkompiser gjort hærverk på toalettet på bensinstasjonen, og deretter blitt konfrontert av væpnede sikkerhetsvakter.

På grunn av hendelsen blir den amerikanske svømmestjernen utestengt fra konkurranser i ti måneder, og får ikke delta i VM i Budapest i juli 2017.

Lochte mister nesten en million i bonuspenger, og alle fire lagkameratene mister utbetalinger fra svømmeforbundet og OL-komiteen mens de er utestengt. Lochte og lagkameraten Gunnar Bentz må også gjøre samfunnstjeneste.

- Ha dere vekk!

Hendelsen under danseprogrammet skjedde mens dommer Carrie Ann Inaba snakket med Lochte og dansepartneren. Inaba ble plutselig distrahert, og TV-seerne kunne høre henne si «Unnskyld meg. Hey, ha dere vekk! Unnskyld meg, unnskyld meg, unnskyld meg. Gå bort, gå bort. Unnskyld meg», skriver ESPN.

LAGT I BAKKEN: Sikkerhetsvaktene var raskt på pletten for å sikre stjernene og publikum mot inntrengerene. Foto: Xposure
LAGT I BAKKEN: Sikkerhetsvaktene var raskt på pletten for å sikre stjernene og publikum mot inntrengerene. Foto: Xposure Vis mer

Politiet ble tilkalt og mennene ble satt i arrest.

Etter hendelsen sa svømmeren til programleder Tom Bergeron at han var litt såret, skriver nyhetsbyrået AP.

- Så mange følelser går gjennom hodet mitt akkurat nå, sa han.

- Jeg er litt såret, men jeg kom ut her. Jeg ville gjøre noe jeg virkelig ikke er komfortabel med, sa han.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Markus ble utsattfor pikant Tinder-bløff

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer