Her blir Putin popstjerne

- Sangen spilles på alle nattklubber. Se video!

SANGSTJERNE: Russlands statsminister Vladimir Putin overrasket gjestene med å synge Fats Domino-låten «Blueberry Hill» på en veldedighetsgalla i St. Petersburg i 2010. Nå har hans framføring blitt del av en låt som tar russiske dansegulv med storm Foto: RT
SANGSTJERNE: Russlands statsminister Vladimir Putin overrasket gjestene med å synge Fats Domino-låten «Blueberry Hill» på en veldedighetsgalla i St. Petersburg i 2010. Nå har hans framføring blitt del av en låt som tar russiske dansegulv med storm Foto: RT Vis mer
SEHER.NO: Den russiske statsministeren Vladimir Putin (58) har tidligere vist fram sine evner som judo-utøver og jeger for folket, men sangstemmen har har han aldri vært kjent for - før nå!

Putins framføring av Fats Domino-låten «Blueberry Hill» under et veldedighetsarrangement for kreftsaken i St. Petersburg i fjor, har fått flere millioner treff på nettstedet YouTube.

Nå håper den russiske DJ-en Andrej Shirman - også kjent som DJ Smash - på liknende suksess ved å bruke Putins sang i en av sine nye dance-låter, skriver nyhetsbyrået AFP ifølge Aftonbladet.

Og ifølge DJ-en selv har låten allerede blitt en hit på russiske dansegulv.

- Sangen spilles på alle nattklubber. Folk ler når de hører den, fordi alle kjenner til Putins sang, sier han.

Kanskje noe å tenke på for vår egen statsminister Jens Stoltenberg før den kommende valgkampen?

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Se, de er jo helt like!