<strong>STOLT MAMMA:</strong> Jessica Simpson legger ikke skjul på at hun stortrives i sin nye rolle som småbarnsmor. Foto: All Over Press
STOLT MAMMA: Jessica Simpson legger ikke skjul på at hun stortrives i sin nye rolle som småbarnsmor. Foto: All Over Press Vis mer

Her blir Maxwell (8 uker) nettkjendis

Den nybakte popstjerne-mammaen Jessica Simpson overrasket fansen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (31) er kjent for å holde en tett dialog med sine fans på det sosiale nettstedet Twitter, men etter at hun ble mamma for første gang for åtte uker siden, har hun holdt en lav profil.

Lørdag gjorde hun comeback med å vise fram sine nye former i en svært utringet kjole, og tirsdag overrasket hun fansen med å legge ut et av de første bildene av datteren Maxwell Drew.

«Howdy friends», lød den korte meldingen fra Jessica til sine over fem millioner tilhengere, i teksten til fotografiet.

Bildet har allerede fått mye oppmerksomhet, og mange tror Maxwell i månedene fremover kan bli en like stor nettkjendis som sin berømte mor.

Jessica har tidligere sagt at hun stortrives i sin nye mammarolle, og som forloveden til NFL-stjernen Eric Johnson.

- Jeg elsker familien min. Maxwell forbløffer Eric og meg med alt hun gjør, har hun tidligere skrevet på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Er dette lovlig?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer