Her blir Justin Bieber skutt

Se popstjernens dramatiske gjesteopptreden i «CSI Las Vegas» fra 2011.

SEOGHØR.NO:   Slapp av «Beliebers»! Blodet, pistolen og kulene er bare juks.

Bildene og filmen er hentet fra da popstjernen Justin Bieber (19) spilte rollen som Jason McCann i den amerikanske TV-serien «CSI Las Vegas» i 2011. 

I scenen, som uten tvil har gitt flere unge jenter hakeslepp, blir Bieber skutt da han prøver å rømme fra politiet.

Dette var andre gang Bieber tredde inn i rollen som McCann, etter at sangeren først uttalte at han var en stor fan av den populære krimserien. 

Nå blir det derimot ingen flere gjesteroller for den unge popstjernen i favoritt TV-serien, siden karakteren hans er drept. Bieber har derimot tidligere ytret et ønske om å prøve seg mer som skuespiller.

Ønsker seg barn 

I det virkelige livet begynner ting å ordne seg for sangeren. Nylig fortalte popstjernen at han ønsker seg barn.

- Jeg kan nesten ikke vente til jeg har en vakker kone og små barn som springer rundt, sier Bieber til magasinet Female First.

- Men det er i Guds hender og ikke mine, fortsetter Bieber.

Samtidig som Bieber snakker om barn, nyter stjernen singellivet. Så sent som forrige uke gikk det rykter om at Bieber datet modellen Ashley Moore, men popstjernen surrer fremdeles med tanken om en gjenforening medekskjæresten Selena Gomez.

- Jeg skal ikke juge, det er deilig å være ung, forelske seg, og være forelsket. Moren min lærte meg hvordan jeg skal behandle en kvinne, så jeg trives med å ta med en jente ut på date og gjøre fine ting for henne, sier Bieber i intervjuet.

LES OGSÅ:   Angrepet på nattklubb