TATT PÅ FERSKEN: Billy Corgan forsøkte å skjule seg da fotografene begynte å ta bilder av Jessica Simpson på vei for å se søsteren på Broadway. Han lyktes langt på vei, og bildebyråene har ikke fått med seg at han gikk i bakgrunnen, men en våk Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Billy Corgan forsøkte å skjule seg da fotografene begynte å ta bilder av Jessica Simpson på vei for å se søsteren på Broadway. Han lyktes langt på vei, og bildebyråene har ikke fått med seg at han gikk i bakgrunnen, men en våk Foto: All Over PressVis mer

Her blir Jessica og Billy avslørt!

Han prøvde å skjule seg, men her blir de ville ryktene bekreftet...

SEHER.NO: - Dette må være en spøk!

Slik presenterte PerezHilton ryktene om en romanse mellom popstjernen Jessica Simpson (29) og Smashing Pumpkins vokalisten Billy Corgan (42), for et par dager siden.

Men nå viser det seg at romanseryktene slett ikke er noen spøk, etter at de to ble avbildet sammen i New York.

Bildene ble tatt da Jessica var på vei for å se søster Ashlee opptre i "Chicago" på Broadway. Nå var ikke paret akkurat kosete på bildene, det var heller slik at Corgan forsøkte å holde seg i bakgrunnen for ikke å bli oppdaget.

Det lyktes han også ganske bra med, helt til en våken person studerte personene i bakgrunnen på bildene og fant den godt kledde Corgan i følget hennes.

Det har vært relativt stille på kjærestefronten for Jessica Simpson etter at det ble slutt med NFL-stjernen Tony Romo i juli, selv om hun ved en anledning ble koblet til skuespiller-kjekkasen Gerard Butler (39).


Popstjernen skal imidlertid ha møtte Corgan gjennom felles venner på en fest i forrige måned, og skal ha flørtet heftig med hverandre.

- Utpå kvelden ble ting mer intense og de snakket med ansiktene tett sammen, sa en kilde til PerezHilton da de først meldte om romansen.

En nær venn av Simpson uttalte også at:

- Hun har falt fullstendig for Billy.

"For et merkelig par det ville bli. Hva har de to felles?", spør PerezHilton.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun har en fantastisk kropp