Her blir hun satt helt ut av spill

Dette ble for tøft for den svenske Hollywoodfruen.

FIKK BELØNNING: Maria imponerte ikke nevneverdig da hun ble utfordret til en Norges-quiz, men ble glad da hun likevel fikk tildelt premier for innsatsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK BELØNNING: Maria imponerte ikke nevneverdig da hun ble utfordret til en Norges-quiz, men ble glad da hun likevel fikk tildelt premier for innsatsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Maria Montazami bryne seg på Norge-quiz i videovinduet nederst i saken! 

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): - Velkommen til vårt fine hjem.

Dette er det første som møtte Seher.no da vi besøker den svenske Hollywoodfruen Maria Montazami (43) i det fasjonable boligstrøket Laguna Niguel i Orange County utenfor Los Angeles.

Det den alltid like blide 43-åringen ikke vet, er at Seher.no har forberedt ti spørsmål til henne om Norge. Og det er lett å se at Montazami får en smule prestasjonsangst da det går opp for henne hva som er i ferd med å skje.

Og svaret hun avgir på det første spørsmålet, lover ikke akkurat godt...

- Maria, hva heter den norske Kungen?

Den svenske Hollywoodfruen tenker seg godt om. Og plutselig går et aldri så lite lys opp for henne.

- Olav. Kung Olav. Right?

Den svenske Hollywoodfruen bor i et beskyttet rikmannsområde, sammen med eiendomsmegler-ektemannen Kameron, deres fire barn og hunden Bella. For å komme inn på selve området må man gjennom en bevoktet port.

Kanskje ville Maria aldri ha sluppet Seher.no gjennom denne porten dersom hun visste hva som ventet henne da hun får utdelt et lite norsk flagg, og må sette seg godt til rette i stolen.

Men nå er det altså for sent, Maria...

- Hvem skrev «Et dukkehjem»?

- Å, var det en norsk forfatter? Ikke Ari Behn, altså... Nei, jeg vet sannelig ikke, jeg.

Dette er bare to av de ti spørsmålene den etter hvert svært så folkekjære TV-stjernen måtte svare på. Og hvis hun svarer rett på et visst antall spørsmål, venter kanskje en liten premie - en premie både norske og svenske TV-seere vet at hun vil sette pris på, stor pris på...

"Svenske Hollywoodfruer" har premiere på TV3 mandag klokka 20.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ganske håpløst

Se Maria Montazami bryne seg på Norge-quizen her:[obj:media:8488]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer