EKSPRIMENTERER MED TOBBAK: I en lekket video røyker en lattermild Miley Cyrus bong sammen med sine venner. Foto: All Over Press
EKSPRIMENTERER MED TOBBAK: I en lekket video røyker en lattermild Miley Cyrus bong sammen med sine venner. Foto: All Over Press Vis mer

Her blir hun filmet mens hun ruser seg

Popstjernens 18-års feiring har ført til en ny videoskandale.

Publisert
Se Miley Cyrus røyke bong nederst i saken!

SEHER.NO: Disney-stjernen og sangerinnen Miley Cyrus (18) røyket bong sammen med sine venner bare få dager etter sin 18-års dag.

En bong er en pipe med hull i, som brukes for å få mest mulig effekt av rusmilder.

18-åringen røyket et stoff som heter Salvia, som forøvrig er lovlig i California - hvor stjernen bor. Men røykeren av støffet får likevel en «svært festlig» opplevelse, skriver nettsiden TMZ, som først publiserte videoen.

Se videoen her! (ekstern lenke)

- Jeg holder på å bli skjev, sier Cyrus til kameraet etter å ha innhalert store mengder av tobakken, og bryter ut i latterkrampe.

Hennes far, Billy Ray Cyrus, fortviler.

- Jeg ante ikke noe om dette. Jeg så akkuratt videoen for første gang. Jeg er så trist. Det er mye som ligger utenfor min kontroll nå, skriver Billy Ray på sin Twitter-konto.

Miley Cyrus har blitt en av de største tenåringsidolene etter at hun var med i TV-serien« Hannah Montana». Den unge Miley har i tillegg satset på en karriere som popsanger.  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Krangel om Miley førte til bruddet
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer