Her blir hun buet ut!

Amy Winehouse sin «opptreden» i Dubai vekket sterke reaksjoner...

ILLE BERØRT: Popartisten Amy Winehouse var tydelig ute av både takt og tone under en konsert i Dubai nylig. Skandalstjernen virket beruset og måtte tåle massiv buuing fra et forarget publikum.  Foto: YouTube
ILLE BERØRT: Popartisten Amy Winehouse var tydelig ute av både takt og tone under en konsert i Dubai nylig. Skandalstjernen virket beruset og måtte tåle massiv buuing fra et forarget publikum. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Den britiske artisten Amy Winehouse (27) har hatt mye å stri med. Hun har blant annet kjempet med alkohol- og stoffmisbruk, og nylig ble hun kåret til den kjendisen folk har minst lyst til å gifte seg med.

I dag skal skandaleartisten visstnok være rusfri, men på tross av dette krever hun å få store mengder alkohol før konserter. Og det var kanskje alkoholen som var årsaken til Winehouse sin fiasko-konsert i Dubai nylig?

27-åringen hadde blitt fløyet inn til Dubai for å gjøre en konsert, men sangeren innfridde definitivt ikke publikums forventninger.

Hun fremførte blant annet 2006-hiten «Rehab», men det var lite som tydet på at Winehouse var spesielt rehabilitert: Artisten virket usikker og fraværende - kanskje dopet, og hun slet åpenbart med å lire av seg låta, skriver Popcrunch.

Den skandaløse opptredenen vakte sterke reaksjoner hos publikum, som brøt ut i massiv buuing etter låta, og klipp fra konserten høster krass kritikk på YouTube.

- Hun var sååå forferdelig! Konserter som denne burde vært ulovlige. Hvor er forbrukerombudet og narkotikapolitiet? Kom igjen, dette er for ille! lyder en av kommentarene.

Du kan se klipp fra skandalekonserten her (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Derfor røyker jeg marihuana