«Farmen» 2020:

Her blir hun avslørt

Karianne Vilde Wølner klarte å skjule smuglergods for produksjonen. Så gikk det galt.

SMUGLET: Da Karianne Vilde Wølner skulle inn på «Farmen», fikk hun med seg mye forskjellig - blant annet dette. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som den siste uka har fått med seg at sju av årets «Farmen»-deltakere ble tatt på fersken for å jukse. De har nemlig reist til nærliggende hytter, fått både mat og drikke, og har utsatt både seg selv og andre for fare med tanke på coronasituasjonen.

Men nå kan Se og Hør avsløre at det er flere som ikke bare har rent mel i posen - men av et helt annet kaliber.

Karianne Vilde Wølner (26) ble søndag kveld valgt som andrekjempe av Wiktoria Rønning, og det er her førstnevnte blir tatt på fersken.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

- De elsket det

Da Se og Hør nylig snakket med drammenseren kunne hun nemlig fortelle at hun klarte å smugle med seg både det ene og det andre inn på gården, og at dette ikke ble oppdaget av produksjonen.

- Jeg fikk smuglet med meg en hel del. Herregud, jeg hadde med meg så mye. Jeg hadde med Carmex, øyenbrynsbørste, neglefil og bilder av hundene mine. Jeg hadde så sinnssykt mye, forteller hun, og fortsetter:

LURING: Karianne Vilde kunne fortelle at hun og deltakerne nøt godt av godene hun hadde med seg inn på gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LURING: Karianne Vilde kunne fortelle at hun og deltakerne nøt godt av godene hun hadde med seg inn på gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Folk på gården var sjokkerte over hvor mye jeg hadde fått med meg. Jeg hadde med grønnsakbuljonger også, det brukte vi ofte i maten. Folk elsket det, det ga masse smak.

Wølner forteller at leppepomaden hennes gikk på rundgang i gruppa og nesten ble tom.

Slik smuglet hun

Det hun fikk med seg inn på gården puttet hun i sokker, og brettet dem slik man ofte gjør. Wølner passet på at vekten ikke ble betydelig endret slik at produksjonen ikke skulle mistenke noe.

Bildene av hundene la hun i jakkelomma. Men det hun ikke visste, var altså at før tvekamp blir bagasjen sjekket på nytt.

- Alt ble tatt. Jeg visste jo ikke at jeg burde legge igjen noe på gården. Jeg tenkte rett og slett ikke over det, forteller hun.

FARMEN: I sommer kunne Se og Hør avsløre at Farmen-innspillingen ble midlertidig stoppet. Dette er grunnen. Vis mer

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forteller til Se og Hør at når deltakerne skal på kjempehyttene skal de leve isolert fra de andre deltakerne en natt, og forberede seg til kamp.

- Det er viktig at de ikke har med seg noe fra gården som kan gi de en konkurransefordel i kampen. Det kan være mat eller notater fra gårdsboka. Derfor går vi gjennom bagasjen deres før de reiser ut til kjempehyttene, forteller han.

Videre sier presseansvarlig at dersom de finner noe i bagasjen som deltakerne verken skal ha på kjempehyttene eller på gården, tar produksjonen naturligvis dette.

- Noe av det Karianne Vilde nevner ble tatt fra henne før hun dro til gården. Da hadde hun mulighet til å gi oss alt hun hadde, men hun hadde gjemt unna noen ting som vi altså fant senere, sier Alex Iversen.

Se og Hør kan naturligvis ikke avsløre hvordan det går med deltakerne i kveldens tvekamp.

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer