Her blir hun avslørt

Superstjernen klarte ikke å holde fingrene vekk fra venninnen.

JENTEKOS: Lady GaGa og venninnen koste og klemte på hverandre under båtturen. Foto: Stella Pictures
JENTEKOS: Lady GaGa og venninnen koste og klemte på hverandre under båtturen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Lady GaGa har flere ganger kollapset på scenen på grunn av en svært hektisk timeplan. Turnélivet får henne aldri til å slappe av, og noen ganger går det flere dager før hun sover.

- Min lidenskap er så sterk at jeg ikke klarer å sove. Jeg har ikke sovet på tre dager, sa stjernen til OK! Magazine etter en kollaps i New Zealand.

Nå har imidlertid fotografene klart å avsløre hva Lady GaGa gjør når hun har sjansen til å roe helt ned. Under en båttur utenfor St. Tropez i Sør-Frankrike, klarte hun ikke å holde fingrene vekk fra en venninne.

Selv om det neppe er noen kvinnelig romanse på gang, så det virkelig ut til at popstjernen og venninnen hadde det veldig koselig på turen. De smilte og lo, og klemte konstant på hverandre.

Det betyr vel at Lady GaGa snart har samlet opp nok krefter til en ny turné. I oktober kommer den populære artisten til Norge, for en konsert i Oslo Spektrum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lady GaGa klar for Oslo