Her blir hun avslørt med fotballstjernen

Shakira og Gerard Piqué tatt på fersken på flyplassen.

NYTT PAR? Hverken Shakira (t.v) eller Piqué vil innrømme at de er et par, men mandag ble de to fotografert sammen på flyplassen i Barcelona, klare til å gå ombord i et privatfly.   Foto: Stella pictures
NYTT PAR? Hverken Shakira (t.v) eller Piqué vil innrømme at de er et par, men mandag ble de to fotografert sammen på flyplassen i Barcelona, klare til å gå ombord i et privatfly. Foto: Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: I januar ble det kjent at den colombianske popstjernen Shakira (33) hadde blitt singel igjen etter at forholdet med forloveden Antonio de la Rue hadde tatt slutt etter 11 år.

Shakira omtalte selv bruddet på bloggen sin, og hintet til at det ikke er umulig at de blir sammen igjen. 

- Vi ser på denne separasjonen som midlertidig og en periode til individuell vekst, samtidig som vi fortsetter å være partnere i businessen vår og våre profesjonelle liv. Vårt vennskap og vår forståelse av hverandre er solid og kan ikke ødelegges, skrev hun.

Men nå kan det imidlertid virke som om «Waka Waka»-stjernen har funnet lykken med en annen. Ifølge utenlandske magasiner skal Shakira nemlig ha blitt sammen med Barcelona-spilleren Gerard Piqué.

Flere spanske aviser hevder at paret skal ha hatt hemmelige møter i lang tid, og mandag ble de to fotografert sammen på flyplassen i Barcelona, klare til å gå ombord i et privatfly. 

Hverken Shakira eller Piqué har bekreftet kjæresteryktene, men den 7. februar postet fotballspilleren et bilde sammen med Shakira på Twitter-profilen sin. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor ble det av formene?