BEHOLDER TITTELEN: Milliardæren Donald Trump - som eier rettighetene til "Miss USA" - forsikret tirsdag Carrie om at hun får beholde tittelen sin til tross for toppløsbildene som har dukket opp. Foto: AP
BEHOLDER TITTELEN: Milliardæren Donald Trump - som eier rettighetene til "Miss USA" - forsikret tirsdag Carrie om at hun får beholde tittelen sin til tross for toppløsbildene som har dukket opp. Foto: APVis mer

Her blir hun avslørt igjen

Hva sier Miss California denne gangen?

SEHER.NO: Mange spekulerte i at modellen Carrie Prejean (21) skulle miste sin "Miss California"-tittel etter at det forrige uke duket opp toppløsbilder av henne på internett - noe som er i mot misse-reglene.

Men Carrie slo hardt tilbake og hevdet det ene bildet var manipulert, mens det andre var tatt da hun 17 år og ikke i stand til å vite hva hun stilte opp på.

Men nå skaper nye toppløsbilder trøbbel for Carrie.

Under overskriften "Oops, she did it again" har kjendisnettstedet TMZ lagt ut bilder der Carrie poserer frekt foran kamera - kun iført en åpen vest.

- Bildene ble tatt i en proff fotoshoot da hun var 20 år gammel - og godt over myndighetsalderen. Dette er en annen delvis naken fotoserie hun glemte å fortelle "Miss California"-juryen ut, skriver nettstedet i en kommentar.

Prejean har foreløpig ikke kommentert de nye bildene.

Tirsdag forsikret milliardæren Donald Trump - som eier rettighetene til konkurransen - Carrie og hennes fans om at blondinen vil beholde tittelen sin.

Men amerikanske medier spekulerer nå i at det neppe er lenge til neste skandale rundt den populære blondinen - som kom på andreplass i årets "Miss USA"-konkurranse etter å ha gått kraftig ut mot homoekteskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi betalte for Carries pupper